Ratsastaja

Kuka olen?

Olen -95 syntynyt kotoisin Etelä-Pohjanmaalta ja muutin Englantiin 2017 vuoden alussa valmentautumaan, työskentelemään ja kilpailemaan. Työskentelin kahden kansainvälisellä tasolla menestyneen kenttäratsastajan omistamalla tallilla mm. hevosten ratsuttajana 2018 vuoden loppuun asti.

 2014 keväällä valmistuin ylioppilaaksi ja 2015 kesällä olin Tanskassa töissä, treenaamassa ja ratsuttamassa muita hevosia. Ratsutin kaikenlaisia hevosia ja varsinkin nuoret hevoset olivat tärkeänä tehtävänä. Mukanani oli hevoseni Barbi, jonka kanssa kerettiin yhdet kisatkin kisaamaan hyvällä tuloksella. Valmistuin 2016 urheiluhierojaksi (koulutettu hieroja) ja personal traineriksi sekä hevoshierojaksi. Käytän hieronnoissani monesti TENS-laitetta ja hieron erilaisia hevosia. Haluan kouluttaa itseäni aina pidemmälle ja oppia uusia asioita.


Olen luonteeltani hyvin energinen, sosiaalinen ja pyrin positiiviseen ajatteluun sekä jokaisesta hetkestä nauttimiseen. Olen aina ollut voitontahtoinen ja vaadin itseltäni jatkuvasti parempaa suoritusta. Rakastan matkustelua ja uusiin kulttuureihin/maihin tutustumista. Tavoitteena onkin päästä käymään kaikkialla ja kerätä paljon erilaisia kokemuksia. Olen matkannut ympäri Englantia ja muita maita, joista on aina tullut opittua jotain uutta.


Aloitin ratsastuksen 5-vuotiaana Alavuden Ratsastuskoulussa yhdessä siskoni kanssa. Vuokrasimme tallilla asuvaa ponia, jolla kisasin yhdessä siskoni kanssa pitkän aikaa. Vuokrauksen päätyttyä päätimme etsiä oman hevosen ja hetki siinä menikin, että se löytyi. Sain tässä vaiheessa ensimmäisen kunnon hoitohevosen, Donnan. Donna on yhden valmentajani poni ja kisasin sillä mm. shettisten SM-kisoissa. Pian aika ei vain riittänyt käymään jokaisella tallilla ja Donna nauttii tällä hetkellä eläkepäivistään. 

Ensimmäinen hevoseni Eskada tuli meille 2007 syksyllä ja aluksi siskoni meni sillä enemmän. Toisen hevoseni (Barbin) sain 2012 marraskuussa ulkomailta. Enemmän tietoa Essistä ja Barbista löydätte niiden omilta sivuilta. 

"All your dreams can come true, if you have the courage to pursue them."


Shettisten SM

8 kommenttia:

 1. Oot nii kaunis :> anna noi hiukset mulle :D

  VastaaPoista
 2. Oot tosi kaunis!:) ja toosi hyvä ratsastamaan!

  VastaaPoista
 3. Onko vika mun koneessa vai missä, kun postaus näkyi tämän näköisenä: http://myyn.galleria.fi/kuvat/Sit%C3%A4+ja+t%C3%A4t%C3%A4/nimet%C3%B6n.png
  Tuollainen tumma, klikkasin etusivulle niin kaikki postaukset näkyi tuollaisena. Ei voinut suoraan postaukseen kommentoida, koska ei voinut klikata viestikenttää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, mietinkin mikä siinä oli, että jotain takkusi. Yritin nyt korjailla, toimiiko nyt?

   Poista
 4. Hi!
  I've just watched a movie from you om youtube. It was from tre country fair Roskilde dyrskue. I was on one of the Belgian drafthorse. I'm wondering if you have the full Roskilde kvadrillie (the show with 2 horses of each race)?
  If you do, Will you please send it to me? Or Maybe you have sine Photos?Find me on Facebook : Asta Fie Brammer.
  Have a Nice evening :)

  VastaaPoista