maanantai 14. tammikuuta 2019

Uusi vuosi hyvillä treeneillä


Ensinäkin aivan ihanaa alkanutta vuotta teille kaikille!

Uusi vuosi ja uudet kujeet..niinhän sitä sanotaan ja niin meilläkin on tapahtumassa. Tämä vuosi tulee nimittäin olemaan hyvin merkitsevä omassa elämässä ja tiedän sen tuovan mukanaan lukuisia uusia mahdollisuuksia sekä haasteita. Niistä tullaan varmasti oppimaan ja eteenpäin matkataan. Tämä vuosi eroaa myös edellisessä vuodessa siinä, että nyt ollaan Suomessa eikä Englannissa. Lauma aloittaa ensimmäisen vuoden uuden tulokkaan kanssa, Barbi ajatuksissa kulkien. Barbi elää onneksi kaikkien muistoissa ja lukuisia kuvia sekä videoita löytyy arkistoista. Chica on tuonut oman säväyksensä meidän laumaamme ja muistuttaa monesti hauskoilla tempuillaan Barbista. Meidän porukka on hyvillä fiiliksillä aloittanut tämän merkityksellisen vuoden - tämä vuosi mennään, eikä meinata.


Treenit on alkaneet hyvin heppojen kanssa. Chica on mennyt kiltisti niin pelloilla, kuin myös nyt kentälläkin, joka on hyvässä kunnossa. Ollaan keskitytty siirtymisiin sekä uusien oppien opettelemiseen - väistöjä ja vaihtoja on tullut treenien aikana myös tehtyä. Chica on selkeästi opiskellut lomansa aikana, koska nyt on väistöt alkaneet sujua todella hyvällä liikkeellä ja vaihtojakin tulee helposti puhtaina! On se vaan aina ihanaa seurata läheltä, kuinka nuori hevonen kehittyy ja oppii. Chica on ehdottomasti myös osoittautunut yhdeksi rauhallisimmista nuorista, eikä edes lumimyrsky treeneissä ole paljoa haitannut. Mitä nyt pientä ilmaisua vastatuuleen menemisestä naamasta huomaakin. Olen kyllä ollut hyvin tyytyväinen Chicaan ja nyt vain toivotaan, että kerettäisiin pian maneesillekkin hyppäämään ja aloittamaan estetreenit senkin kanssa. Myös maastoilu olisi hyvä aloittaa, kun tietkin on paremmassa kunnossa. Luultavasti laitan toisen kuskin Essin selkään ensimmäisillä kerroilla niin saa se toimia C:n oppaana.


Treenien lisääntyessä on ruokaakin alettu hiljalleen lisäämään. Chicahan on saanut vain pellavan+kivennäisen ja vitskujen lisäksi tähänasti vain 3 desiä mysliä aamuin ja illoin + mashia 2dl. Nyt on määrää kuitenkin ajatus nostaa puoleen ja siitä mahdollisesti litraan takaisin. Mahdollisesti tullaan ottamaan myös kauraa mukaan, jos kovissa treeneissä alkaisi tuntua, että lisäpoweri voisi olla hyväksi. Tärkeintä on ylläpitää massaa, ettei ala kovissa treeneissä kuihtumaan. Treenien jälkeen C on saanut aina elektrolyyttejä ja lämmintä melassivettä. Palkkari menee kyllä nopeaa nykyään naamaan. :')


Uusista tuulista tulen paremmin kertomaan luultavasti tämän kuun lopussa tai seuraavassa kuussa. Kivoja ja jännittäviä asioita on tiedossa. Instagramiin on tullut myös nyt päiviteltyä enemmän (beedaequestrian), josta jotkut ovat saattaneet myös näitä kuvia hieman nähdä. IG storyyn tulee myös lisäiltyä satunnaisesti my day:n tyylisiä videoita ja kuvia. Jos siis tuollaiset kiinnostavat (meidän treenit, kilpailut, suunnitelmat ja normaali arki) niin tuolta niitä löytää.

Mitäs tykkäätte meidän punaisesta ulkoasusta?

Ihanaa alkanutta viikkoa!

4 kommenttia:

  1. Oikein ihania ratsastuskuvia! Tässä viimeisessä kuvassa C näyttää niin lupaavalta nuorelta, etten ehkä kestä!! <33

    VastaaPoista
  2. ihania kuvia :) on toi sun heppa vaan nätti!

    VastaaPoista