perjantai 7. joulukuuta 2018

JOULUKALENTERI - Luukku 7


Tiedän tänään sen,
on vuoro joulukuun seitsemännen.
Kysymyksiin voimme vastaa,
kaikkiin niihin aiomme panostaa.
Jos mietteissäs on niitä monta,
lista meille pudoita.

LUUKKU 7 - KYSY MEILTÄ MITÄ TAHANSA!


Tajusin, että en ole hetkeen pitänyt minkäänlaista kysymyspostausta. Halusinkin laittaa sen nyt tähän luukkuun, että voin myöhemmin niihin vastailla toisella postauksessa. Jos mielessä on kysmyksiä, johon toivoisit vastausta niin kommentteihin voi niitä heitellä. :)


Huomenna mennään jälleen uuteen luukkuun klo 8am!

4 kommenttia:

 1. Millaisia on sun lempitreenit? Mitä teet hevosten ulkopuolella? Kuinka usein matkustat maailmalla? Mitkä on olleet sun lemppari matkakohteet? Näätkö paljon unia? Mitä kieliä osaat puhua? Mikä saa sut innostumaan aamuista? Siinä pari mitä tuli mieleen :-D

  VastaaPoista
 2. Milloin aloitit ratsastuksen? Millaisia hevosia treenaat yleensä? Parasta tällä hetkellä? Milloin tuut Suomeen?

  VastaaPoista
 3. missä kaikkialla kävit Englannissa? reissuja siis. lempi kohteet englannissa, minne menisit uudestaan? missä muissa maissa olet käynyt? missä maassa haluisit käydä? mikä on Chican säkäkorkeus? ensi vuoden tavoitteet Chican kanssa? mitä aiot tehdä nyt suomessa työksesi?

  VastaaPoista
 4. chican parhaat puolet? kuinka pitkä olet? lempi ruokasi ja -juomasi? oletko käynyt Lapissa, jos kyllä missä siellä? lempi jouluruokasi tai herkkusi? ostitko hevosille joululahjat? mitä jäit ikävöimään englannista? mikä oli ikävin asia englannissa?

  VastaaPoista