tiistai 18. joulukuuta 2018

JOULUKALENTERI - Luukku 18


LUUKKU 18 - Viimein Suomessa!Hei ja ihanaa alkanutta viikkoa!

Saavuin Suomeen eilen illalla 24 tunnin matkustamisen jälkeen, joka veti sitten omat veronsa. Tästä syystä tämä luukku ei tullut kahdeksalta aamulla, univelkoja tuli yritettyä ottaa kiinni. Lähdin englannista matkustamaan kohti Lontoota 18.00 ja saavuin kotiin seitsemän maissa illalla. Tulin viettäneekseni yöni Lontoossa lentokentällä ja siellä ei paljon pystynyt nukkumaan. Kaikki lennot sain kyllä nukutuksi, joten täysin unitta ei onneksi menty.

Tietenkin kotiin saavuttuani oli minun päästävä tallille katsomaan hevosia,joten nopeasti vain vaihdan vaatteet ja lähdin. Oli niin ihanaa nähdä koko porukka tyytyväisinä karsinoissaan. Chica oli saanut monia uusia lahjoja, kuten loimia jotka kuvissakin osaksi näkyy. Siinä sitten tehtiin normaalit tallihommat chica olikin jo odottamassa ruokaansa. Essi oli hyvin sosiaalinen ja pyyteli rapsutuksia. Pientä mustasukkaisuutta taisi olla ilmassa, kun rapsuttelin chicaa. 


Olin vain todella onnellinen ja kiitollinen. Ikävä on ollut kova hevosia kohtaan ja olen paljon odottanut heidän näkemistä. Tässä välissä on vain saanut katso kuvista mitä hevosille kuuluu ja olenkin joka puhelussa kysellyt miten heppojen päivä on mennyt. Chica on ollut tänä aikana lomalla ja Essi on treenannut kevyesti siskoni kanssa. Chika on kotiutunut todella hyvin Suomeen, paremmin kuin olisi voinut toivoakkaan. Se on otettu hyvin lauman sisään, vaikka välillä Essi meinaakin vähän pomottaa. tällä hetkellä chica Barbin entisessä tarhassa, Essin ja Primin vieressä.

Tänään menin aamulla tallille, sen jälkeen kun olin saanut kunnon yöunet. siskoni oli tehnyt jo aamutallin, joten hevoset olivat pihalla odottamassa. Hain chican ensimmäiseksi sisälle ja laitoin sen valmiiksi karsinassa. Koska chica ollut tämä ajan lomalla halusin aloittaa treenit hyvin varovaisesti juoksuttamalla. Tulen tekemään tästä erillisen postauksen, jos se kerran vähän paremmin neidin fiiliksiä töihin paluusta.


Huomenna jälleen uusi luukku!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti