sunnuntai 10. joulukuuta 2017

Joulukalenterin 10. Luukku - Tämä on sinulle

Joulukalenterin 8 luukku sisältää hieman erilaisemman postauksen mitä yleensä olen kirjoittanut. Tämä ei ole niinkään minusta, minun hevosistani tai edes elämästäni täällä Englannissa. Tämä on sinulle lukija.


Hei sinä, kuka ikinä oletkin. 
En ehkä tunne sinua tai edes tiedä kuka olet. Minä saatan olla myös sinulle täysin tuntematon tai ehkä olet lukenut joskus postauksiani, törmännyt minuun kilpailuissa tai valmennuksissa, tallilla tai kaupassa.  Tai ehkä olet seurannut elämääni täällä postauksieni kautta tai muualla somessa. Sillä ei ole väliä nyt. Haluan kirjoittaa tämän pienen tekstin sinulle, koska sinä merkitset. Sinä olet tärkeä.

Maailma on ihmeellinen paikka ja se on täynnä lukemattomia mahdollisuuksia ja tilaisuuksia, jos vain on valmiina ottamaan ne vastaan.  Monesti ei tiedä mikä olisi oikea suunta itselle kulkea, ei tiedä mitä haluaa tehdä tai minne mennä. Jos vain lapsetkin tietäisivät, että ei aikuisetkaan usein tiedä vastausta siihen suureen kysymykseen, jota jo pienenä ollessa kysytään, "Mikäs susta tulee isona?". Meillä on useasti tarve edetä niin kiireellä ja laskelmoida aikaa tuleviin kouluihin, töihin tai koitoksiin, että unohdamme elää hetkessä. Tässä hetkessä, joka ei toistu.


Voi kuulostaa todella kornilta sanoa tämä, mutta mikään ei oikeasti ole mahdotonta. Jokaisella on mahdollista toteuttaa omia unelmiaan, jos vain tekee töitä niiden eteen ja uskoo itseensä. Toivoisinkin, että juuri sinä joka luet tätä postausta olet toteuttamassa unelmiasi jo nyt tai olet ainakin tekemässä töitä niiden saavuttamiseksi. Niiden ei tarvitse olla edes isoja unelmia. Ne voivat olla pieniä yksinkertaisia, kuten maalin tekeminen pelissä, uusien unelma vaatteiden ostaminen tai pelkästään tästä päivästä selviäminen. Kun tiedät mitä haluat, tee suunnitelma  joka auttaa sen haaveen toteuttamisessa. Jos et vielä tiedä mitä haluat niin älä huoli, se on myös okei. Läheskään aina ei tarvitse tietää, mutta omaa uskoa tulevaan ei kannata kadottaa. Uskalla toteuttaa unelmiasi, äläkä ikinä usko niitä jotka yrittävät lannistaa sinua.


Maailma osaa olla niin kovin ihana ja kamala paikka samaan aikaan. On päiviä jolloin en haluaisi edes nousta sängystä, voi olla väsynyt ja motivaatio ei todellakaan ole pilvissä. Noina päivinä on kuitenkin syytä muistaa, että mikään ei kestä ikuisesti, ei myöskään nuo huonot päivät. On ihan okei olla välillä allapäin, itkeä ja turhautua. Se kuuluu elämään ja jokaisella meistä on noita päiviä. Toivoisin, että noina päivinä pysähtyisit hetkeksi, ottaisit aikaa itsellesi,tekisit jotain mistä oikeasti  nautit. Puhu tai kirjoita sinulle läheiselle ihmiselle tai miksei myös eläimelle, kunhan puhut etkä pidä kaikkea sisälläsi. Sinun ei tarvitse kantaa kaikkea taakkaa.

 Tiedä, että olet merkittävä, eikä kukaan muu ole kuin sinä. Sinä tiedät asioita mitä muut eivät tiedä. Olet kokenut jotain mitä muut eivät. Sinä olet upea yksilö. Sinä riität ja voit tehdä niin paljon hyvää. Sinä voit saada muut loistamaan kirkkaammin olemalla sinä.

Sinä olet tärkeä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti