sunnuntai 3. joulukuuta 2017

Joulukalenterin 3. luukku- Linkkaa blogisi

On aika avata kolmas luukku, joka vaatii hieman teiltä aktiivisuutta, jotta saadaan myöhemmin yhdelle luukulle sisältö tulosten muodossa. Sinun ei tarvitse olla blogin lukija osallistuaksesi. Säännöt ovat hyvin yksinkertaiset:

1. Kerro Blogisi nimi
2:Linkkaa blogi
3: Kuvaile hieman blogisi sisältöä
4: Anna mieluusti risuja/ruusuja blogistani

Tulokset tulevat noin viikon kuluttua erillisenä postauksena, joten kannattaa pysyä kuulolla!

2 kommenttia:

 1. Apina ja Andalusialainen

  https://maijunhevoselamaa.blogspot.fi/

  Apina ja Andalusialainen -blogissa pääset seuraamaan nuoren tytön elämää yhdessä oman hevosen kanssa. Blogin "Apina" on 17-vuotias Maiju, tutummin Maki. "Andalusialainen" taas on komea ja aivan hurmaava kimo ruuna Vivido eli Vito.

  Tykkään todella paljon blogistani. Parasta on ehdottomasti postaukset, joissa kerrot työskentelystä ulkomailla. Risuina voisin sanoa, että olisi mukavaa, jos blogissasi näkyisi myös videoita :)!

  VastaaPoista
 2. Happy Endings / https://world-with-horses.blogspot.fi/?m=1

  23-vuotiaan ratsastajan seikkailuja hevosten parissa. Päätähtenä on 16-vuotias ensimmäinen oma hevonen Carter. Blogista pääset lukemaan mm. tavoitteellisesta treenaamisesta, rennosta menosta ilman satulaa, rakkaudesta kenttäratsastukseen, totuttelemisesta hevosenomistajuuteen, kilpailuista kolmessa lajissa, hevosarjen iloista ja suruista sekä toisinaan myös hevoselämästä ulkomailla.

  Sulla on tosi kiva blogi ja on ollut mielenkiintoista seurata elämääsi Englannissa, varsinkin kun vietin siellä itsekin kesän töissä. :)

  VastaaPoista