keskiviikko 20. joulukuuta 2017

Joulukalenterin 20. luukku - Kurkkaus Skotlantiin (Hevosien kanssa rannalla!)

Heippa täältä ihanasta Skotlannista! Tämä postaus ei tule olemaan kunnon kertomus täällä olosta, vaan sisältää enemmänkin kurkkauksen teille mitä olen jo näin parin päivän sisään saanut jo kokea. Tulen kirjoittamaan vielä erikseen reissusta ainakin yhden  tai pari postausta, koska videoitakin on My Day muodossa ehkä luvassa ;) 

Eri someissa minua sueraavat ovatkin jo nähneet pienesti omaa reissuani ja etenkin snäppiä olen kerennyt päivittämään -jos siis kiinnostaa nähdä hieman laajemmin tätä(kin) seikkailua Skotlannissa niin lisää ihmeessä minut: beedaws. Myös instagramissa on muutamakin uusi kuva ja video mm. Tämän päivän upeasta rantareissusta hevosten kanssa.

Pidemmittä puheitta tässä muutama kurkkaus menoon:

 Oon niin rakastunut tähän lähellä olevaan mereen.
 Olen täällä tosiaan yhdessä skotlantilaisen kaverini kanssa, joka työskentelee myös samalla tallilla Englannissa( tosin eri ihmiselle).

Tänään mennään vielä uudestaan tallille Ja huomenna mennään aamusta aikaisin ehkä kiipeämään yhdelle vuodelle. Sen jälkeen olisi tarkoitus mennä koko päiväksi Glasgowiin seikkailemaan, shoppailemaan ja pitämään hauskaa. Tiedättehän sen oudon tunteen kun ikävöit hetkeä jo ennenkuin se on ohitse? No se fiilis minulla tällä hetkellä on.

En osaa sanoin kuvailla kuinka onnellinen olen tällä hetkellä. Ehkä olen ollut edellisessä elämässä skotlantilainen, koska tämä paikka tuntuu myös niin kodilta.

Ihanaa keskiviikkoa❤️

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti