keskiviikko 13. joulukuuta 2017

Joulukalenterin 13. luukku - Elämäni aakkoset

A uringonlaskut ja -nousut ovat ehdottomasti yksi kauneimmista asioista, joiden ihasteluun en halua ikinä kyllästyä.

B arbi, tuo yksi elämäni suurimmista ylpeyden aiheista. Ei ole toista yhtä luonteikasta ja rehellistä hevosta näkynyt❤

C anonin kamera, joka on minua jo monta hyvää vuotta palvellut ja mahdollistanut kuvien saamisen tänne blogiinkin. Tästä muistuikin mieleen, että pitäisi ennen reissua tyhjentää kaikki muistikortit, jotta voi räpsiä taas monia kivoja kuvia ja videoita.


D reaming, unelmointi. Sitä ei minusta koskaan voi tehdä liikaa ja unelmointi on hyvä keino myös löytää oma tiensä - mitä haluaa oikeasti tehdä ja mikä tekee juuri sinut onnelliseksi.

E nglanti, paikka jossa olen asunut pian 10kk. Tykkään!

F estarit, vitsi niitä onkin ikävä. Yleensä olen kesällä mennyt yhdessä ystävien kanssa ainakin yksille festareille, mutta tänä vuonna ei tullut käytyä yksissäkään. Toivottavasti seuraavana vuonna kerkeäisi ainakin yksissä käymään!

G ame of Thrones, myönnän..olen koukussa. Aloitin itseasiassa sen katsomisen täällä Englannissa ja koukutuin niin pahasti heti alussa, että kaikkien kausien katsomiseen ei mennyt edes niin hirveän kauaa. Miksi kaikkea hyvää saakin aina odottaa niin kauan.


H evoset ja hieronta. Mikäs sen parempaa, kun on pystynyt yhdistämään nämä molemmat! Voin myös kertoa, että heti kotiin palatessani aion ehdottomasti mennä myös itse rakkaalle kollegalleni hierottavaksi.

I loisuus, ilo, intohimo. Rimmaa aika kivasti, eikös? Iloinen ihminen on aina niin kaunis näky. Ilman intohimoa puolestaan ei olisi kunnollista elämää.

J ännittäminen. Sitä voisi joskus tehdä vähän vähemmänkin.

K ilpaileminen ja kenttäratsastus. Ensimmäinen on ollut aina intohimoni ja olen varsin kilpailuhenkinen ihminen muutenkin. Kenttäratsastus on puolestaan tullut täällä kenttätallilla ollessa entistä mielenkiintoisemmaksi ja haluaisinkin mahdollisesti kilpailla siinä tulevaisuudessa enemmän.L ontoo ja lomailu. Yhdistettynä nämä kaksi on aiks huippu pari. Just saying.

M atkailu. En osaa sanoa yhtä niin huikean ihanaa ja samalla niin kovin jännittävää sekä opettavaa asiaa. Matkailu avartaa ja toivon, että tulevaisuudessa pystyn tekemään sitä vieläkin enemmän.

N auraminen. Asia, jota teen niin paljon kuin pystyn.

O oppiminen. Haluan aina oppia jotain uutta, enkä koskaan usko tiedonjanoni loppuvan.

P hantom of The Opera, ikuinen lempparileffa. Se oli myös ensimmäinen kunnon musikaali, jonka pääsin kesällä Lontoossa katsomaan (itkin sitten alusta loppuun asti haha)


Q uotes - niitä tulee joskus tallennettua puhelimeen ehkä turhankin paljon. On ne vaan niin kivoja.

R akkaus ja ratsastaminen, jotka on aikalailla sama asia.

S uomalaisuus. Vaikka matkailusta ja täällä asumisesta tykkäänkin niin olen silti niin ylpeä suomalaisuudestani.

T ietokone. Monta muutakin t:llä alkavaa sana tuli mieleen, mutta tietokone on asia joka tällä hetkellä tuottaa pientä päänvaivaa - voi miksi se osaisi korjata itse itseään. Koskahan sellaisia koneita tulisi myyntiin, voisin tarvita yhden.


U net. Niitä tulee joka yö oikeastaan nähtyä, viimeöinen ei varsinaisesti kuulunut lemppareihin. Pitäisi omistaa sellainen kaukosäädin, jolla voisi päättää millaisia unia näkee.

V uoret. Skotlannissa rakastuin niihin täysin. Sitä fiilistä mikä tulee pitkän kiipeämisen jälkeen huipulle saavuttaessa...sitä ei voi edes sanoilla kuvailla. Se on hyvä tapa myös tavata uusia ihmisiä, believe it or not.


W hatsApp, pelastus olla yhteydessä ihmisiin täältä kaukaa..Facebookin lisäksi.

X tuo brittiläisten tapa laittaa se joka viestin perään. Edelleen haahuilen yhden, kahden ja hurjan kolmen äksän vaiheilla joskus.

Y stävät. Olisi elämä aika kurjaa ilman heitä.


Z zzzz. Uni ja lepo on asia, joita tulee tarvittua kaiken kiireen keskellä entistä enemmän.

Å land, kovasti haluaisin sielläkin vierailla.

Ä iti. Ei sitä varmaan tarvitse enempää selitellä.❤

Ö iset seikkailut ja tähtitaivas. Kannatan (silloin, kun en ole nauttimassa kalliista levostani haha)!


Nähdään huomenna uuden luukun parissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti