maanantai 18. joulukuuta 2017

Joulukalenterin 18. luukku - Banneri historiaa

Joulukalenterin 18 Luukku tulee sisältämään blogin bannereita vuosien aikana. Missä on kunnon aikajärjestyksessä ne eivät ole vaikka siihen pyrinkin, eikä varmasti ihan kaikki tähän tullut. Osan kohdalla mietin, että viitsinkö edes niitä laittaa tähän, joten se kertonee jo hieman niiden tasosta. Edelleen on paljon kehityttävää, mutta on se mukava huomata että johonkin ollaan päästy myös bannerien parissa. Nauttikaa..Ylläolevan bannerin teki itse asiassa, joku toinen, jonka nimeä en mistään meinannut nyt löytää. Ehdottomasti yksi omista suosikeista, joten tekijä voi ilmoittautua niin laitan kuvan alle tiedot!
Yllä oleva ja taitaa olla aivan ensimmäiseni, ikinä. Se oli minun ensimmäisessä blogissani, joka oli oikeastaan vain itseäni varten pitämä treenipäiväkirja, johon sain myös hyvin talletettua kuvat yms. Siitä tulikin mieleen, että joku voisi joku kerta kirjoittaa noita vanhoja postauksia tänne. Voisi olla ihan mielenkiintoista luettavaa.. ainakin itselle :D
vuosi taisi olla 2010? Voi kauhea. Tämäkin ensimmäisestä blogista

Pitäisi kyllä pian väsätä uusi banneri tai teettä se jollain. Myös blogin ulkoasua olisi mukava uudistaa, täytynee vain ensin odottaa läppärin uudelleen heräämistä. Mitäs tykkäsitte tästä bsnnerien sekametelisopasta? 

2 kommenttia:

  1. Näitä on aina hauska selata, varsinkin niitä kaikista vanhimpia! Kehitystä on kyllä selkeästi tapahtunut!

    VastaaPoista
  2. Haha, totta. Pitäisi olla kyllä huolissaan jo, jos ei olisi yhtään näiden vuosien aikana kehittynyt :D

    VastaaPoista