sunnuntai 18. kesäkuuta 2017

Seikkailu alkakoon!


Tämä kuukausi on kulunut niin kovaa vauhtia, että en ole kerennyt tulla edes tänne päivittämään kuulumisia. Ollaan keskitytty treeneihin ja estevalmennuksiin, jotka on kulkeneet mukavan tasaisesti. Kuukauden alussa sain viettää synttäreitäni yhdessä talliporukan kanssa tutustuen hieman myös Englannin yöelämään. Tanssiminen teki todella terää ja vaikka unta ennen töitä kerääntyikin alle 4 tuntia niin väsymyksestä ei ollut tietoa. Pahoittelen heti alkuun, että tämä postaus ei tule sisältämään hevoskuvia, koska en ole juuri kameraani käyttänyt. Kuvat tulevat olemaan pääosin reissulta läheiseen puistoon. jossa todella riitti näkemistä. Oli upeita siltoja, kauniita puita ja puroja sekä lopussa myös erilaisia lintuja. Kaikki tämä oli myös ilmaista ja paikasta muodostui välittömästi yksi uusi lempparini.

Päivittäin olen tehnyt noin 7 hevosen treenit, joten aikaa on tullut vietettyä myös paljon auringossa. Hanskoista on jäänyt kunnon rajat käteen vaikka olenkin pahemmilta palamisilta nyt säästynytkin ( kiitos aurinkovoiteen lotraamisen). Lämpötila on pyörinyt paljon +25 asteen yläpuolella, jolloin en mitään todella kovia treenejä ole  tehnyt tällä viikolla. Tänään taidettiin mennä ennätyslukemissa, kun +30 astetta näkyi puhelimen ruudulla. Edellisessä postauksessa puhuin myös stressistä, joka onneksi on nyt aikalailla tippunut alaspäin. Toki on edelleen asioita, joita tulee välillä mietittyä turhankin paljon ja huomenna alkava reissu on ollut yksi tekijä.


Niin, huomenna alkaa tosiaan oma lomani - LONTOOSSA! Vaikka lähdenkin reissuun yksin, enkä tunne sieltäkään ketään niin olen todella innoissani. Olen suunnitellut paljon päiviä, mutta todennut myöhemmin, että minun ei kannata niitä liikaa alkaa miettimään. Meinasin alkaa tekemään mielessäni matkasta hirveää suoritusta peläten, että minulla ei olisi aikaa nähdä  ja kokea kaikkea. Tottahan se on, että Lontoossa riittäisi nähtävää todella pitkäksi aikaa. Kuitenkin aikaa on mennä sinne joskus toistekkin ja nyt lomalla minun on myös otettava rennosti - stressi pois ja seikkailuun. Lähden huomenna aikaisin aamulla bussilla Lontooseen ja päivän aikana ajattelin kierrellä lähinnä museoita ja puistoja. Luultavasti tulen myös käymään Phantom Of The Operan- näytöksen paikassa, koska lippuni eivät ole saapuneet postissa, joten toivottavasti tulen siellä ne jotenkin saamaan käteen kuittia vastaan. Kaikki tässä  ei siis ole mennyt ihan suunnitelmien mukaan jo nyt, mutta eiköhän tästäkin selvitä. :D

Eilen sain myös lipun Warnerin Studiolle katsomaan Harry Potterin paikkoja. Aiemmin liput olivat kaikki jo varattuja, mutta onnekseni joku oli perunut paikkansa. Missio itse studiolle pääsemiseen on vielä edessä, koska paikka sijaitsee kaukana Lontoon keskustasta. Voitte vain kuvitella, kuinka olen googlettanut ja kysellyt, että löytäisin kaikkiin kysymyksiini vastauksen. Keskiviikon jälkeen studiolta kotiuduttua on seuravana päivänä edessä POTO-näytös ja sen jälkeen sekä perjantaina saan taas vapaasti seikkailla ympäri Lontoota. En voi sanoa, että ei pelottaisi tai jännittäisi yhtään, mutta tiedän tämän matkan varmasti antavan minulle jälleen niin paljon. Sitä pitää vaan joskus työntää itsensä rajan toiselle puolelle ja kokeilla siipiä. Enhän minä oikeastaan yksin ole - Lontoo on täynnä ihmisiä ja kukatahansa voi olla pian uusi tuttavani. Lämpötilojen tulisi pyöriä +28-30 asteen lukemissa, mikä on aika erikoista näin Englannissa. Paljon on luvassa myös kävelyä ja varmasti shoppailuakin, eli hevosien treenit vaihtuu hetkeksi toisenlaisiin treeneihin. Olen myös suunnitellut mahdollisesti tekeväni pienen/pieniä koosteita Lontoosta niin videoiden, kuin kuvienkin muodossa. Vlogien tekeminen ainakin voisi olla mukava tapa itsellenikin muistoksi. Haittaisiko siis, jos tulisi videoita ja postauksia välissä hieman hevosienkin ulkopuolelta?

Jos omaa matkaani haluaa seurata hieman lähemmin ja reaaliajassa niin snapchattiin tulee varmasti materiaalia päivien aikana : beedaws


Palaan takaisin tallille perjantaina ja seuraavalla viikolla olisi tarkoitus taas palata Gringonkin kanssa mahdollisesti kisoihin ja estetreeneihin. Osa kenttähevosista on nyt muutenkin palaamassa tai on jo palannut lomaltaan ja treenit on aloitettu. Jotkut ovat olleet tästä onnellisempia, kuin toiset - kyllähän sen tietää, että ei ihmisissäkään kaikki ole aina niin innoissaan lomiltaan palaamassa. Yleensä muutaman treenin jälkeen alkaa kuitenkin työmotivaatio löytymään taas ja arki muodostumaan. Yksi hevosista muistutti Barbin alkuajoista, jolloin mentiin pientä "kenguru-loikkaa", kun Barbi hieman "kokosi". Facebook muistutti myös muutaman vuoden takaisesta estekuvasta ja kyllähän se ikävä taas hieman lisääntyi. En vain malta odottaa pääseväni yhdessä treenaamaan ja kilpailemaan B:n kanssa, koska tuntuu, että olen saanut aivan uudenlaisen otteen kaikkeen. Vielä on lisäksi aikaa täällä kehittyä ja hakea kokemuksia entisestään, jotka tulevat varmasti auttamaan myös B:n kanssa. 


Mukavaa sunnuntaita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti