perjantai 20. tammikuuta 2017

Villihevosten show

Millainenhan liitokavio Primm osaisi olla, jos se pääsisi kunnon treeniin?

Hei ja ihanaa perjantaita! Meidän viikko kului varsin nopeasti treenien ja töiden merkeissä. Käytiin Essin kanssa maastoilemassa pidemmällä, tehtiin koulutreenejä pellolla ja muutenkin päivien tekemiset olivat hyvin erilaisia. Sillä on ollut juuri sopivasti virtaa, eikä ylimääräisestä kuumumisesta ole ollut tietoakaan. Kavio, joka paikattiin on myös ollut hyvä ja sitä olen saanut päivittäin ihailla. Barbi on katsonut kaihoisasti vierestä, kun ollaan menty Essin kanssa hakemaan varusteita ja valmistautumaan treeniin. Olen saanut katsoa myös sen lentelyä tarhassa päästä toiseen päähän ja takamus on käynyt myös pilvissä. Kipua ei ainakaan tunnu olevan, mutta virtaa sitäkin enemmän. :D Primmkin on omassa tarhassaan seurannut tarkkaavaisesti minne ollaan Essin kanssa lähdössä ja onhan se aika suloista, kuinka se odottaa Essiä aina portilla, kuin kuuta nousevaa. 

Viikonlopun alkamisen kunniaksi päätin päästää hevoset ensimmäistä kertaa takana olevalle laitumelle. Pohja siellä on ihan hyvä, vaikka joissain kohdissa onkin liukkaampaa. Essi otti tästä ainakin ilon irti ja hyppi vesilammikkoen yli ja näytti viereisessä tarhassa oleville hevosille liikkeitään. Välillä olikin vaikeaa kuvata, kun se tuli niin lähelle kameraa ja pörräsi myös minun ympärilläni. Eivät ne uskaltaneet laitumen perälle mennä ja pyörivätkin aika lähellä porttia. Primm näytti myös aikamoisia raveja ajoittain kameralle! Jos sille oltaisiin suotu vähän erilaisemmat aivot niin olisi siitä saattanut tulla aika hienokin yksilö. Taitaa se silti nauttia roolistaan enemmän Essin kaverina, kuin kisaradoilla.

Huomenna mennään päivällä tallille ja teen Essin kanssa jonkinlaisen treenin. Vielä en ole päättänyt missä tai mitä mennään, mutta ehkä sen keksii sitten viimeistään tallille mennessä. Kenttä on juuri nyt aika jäinen, enkä sinne huomenna ajatellutkaan mennä. Mahdollisuuksina onkin muutamat pellot tai maasto. Olen kerennyt myös kirjoittamaan pari postaustakin, jotka tulen tässä piakkoin julkaisemaan. :)


 Sitä ei käy kiistäminen, että Essi on aikamoinen kaunotar
 ...parhaat puolet ainakin loistaa kilometrien päähän
 Primm saattoi välillä epäillä mitä kamera voisi sille tehdä...
Tyypillisin asetelma: Essi kiitää edessä ja Primm hiippailee perässä. Ei taida jäädä epäselväksi kuka se pomo tässä laumassa on?
Essin piti esittää vieressä olevan tarhan hevosille muutamia liikkeitä..
..välillä lennettiin ympäriinsä
...kerran myös näytettiin, kuinka hurjia oltiin
...ja heitettiin lunta toisen naamalle
...Primmkin oli hurja ja viskeli päätään puolelta toiselle
Laukkakisojakin otettiin, jotka Primm antoi Essin sitten voittaa
Essi piti myös huolen olevansa aina kameran edessä..

Hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti