lauantai 29. lokakuuta 2016

Kahden päivän treenit videolla


 

Kuinkahan kauan siitä oikeasti onkaan, kun viimeksi olen laittanut Barbista videoita tänne..ainakin muutama kuukausi ja sehän ei ole oikein - ainakaan Barbin mielestä, joka rakastaa huomiota. Kyselyitä Barbin videoiden perään oli jo kerennyt tulemaan ja olihan siihen saatava muutos. Kuten yllä olevasta videon pikkukuvasta voikin jo päätellä niin kyllä, nyt siihen tulee muutos. Sairasloman jälkeen on pian tasan kuukausi treeniä takana (käynnissä). Barbi on jo saanut voimaa ja jaksaa kantaa itseään paremmin taas, mutta pitkä matka on vielä edessä. Halusin kuitenkin, kun mahdollisuus tuli saada videota meidän treeneistä. Aluksi mietin, kuinka tylsää katsottavaa se voisi olla, kun tehdään töitä kuitenkin vain käynnissä. Päätin hylätä tämän ajatuksen mielestäni ja päätin, että haluan ainakin itselleni tätä materiaalia ja jos on tylsää niin ei ole pakko katsoa. Itse olen tykänyt katsoa erilaisia treenejä videoilta, joten miksipäs ei.

Meidän viikko ei alkanut nytkään mitenkään hyvissä tunnelmissa, koska itse podin melkein koko maanantain migreeniä - samoin koko torstai-illan.. Normaalisti saan migreenin hyvin harvoin, mutta tämä viikonloppu sai stressitasot nousemaan, myös kovat treenit sai etenkin vasemman niskan jumiin ja tästä alkoikin hyvä oravanpyörä. Naama kiinni kirjassa koko viikko, koska oli tehtävä viimeiset (paniikki)lukemiset kokeeseen, joka pidettiin nyt perjantaina. Onneksi nyt on sekin ohitse ja painekkin katosi päästä, kuin ihmeen kaupalla. Migreenistä kärsivät tietävät kyllä, että sen aikana on liki mahdotonta lukea, saati toimia kunnolla. Alun näköhäiriöiden aikana teksti hyppii kattoon ja sen jälkeen alkaakin (lääkkeistä huolimatta) kova päänsärky, joka kannattaa suosiolla yrittää nukkua pois. Lääkkeet ovat myös sen verran voimakkaat, että oma kroppa ainakin menee heti jumiin ja pää tuntuu tukkoiselta. Toivotaan nyt, että hetkeen ei tarvisikaan niistä kärsiä.


Omista ongelmista huolimatta on hevosten kanssa mennytkin kaikki hyvin. Essikin sai viimein kengän jalkaansa ja on ollutkin puhdas, eli kengän vääntyminen ei tuonut mukanaan mitään yllättävää. Uskon meidän ensiavun ja ennaltaehkäisynkin varmasti vaikuttaneen asiaan - alkuun pidettiin betadine-haudetta, sen jälkeen vaippaa teippien kera vain suojaamassa jalkaa. Koska kengän irrottamisen jälkeen näkyi vähän verta, ei haluttu ottaa riskiä, että pieneen haavaan menisi jotain tarhassa. Yksi tallilaisista totesikin miettineensä aiemmin minkä takia tallilla on pupu-vaippoja. :D Suosittelen kyllä ottamaan omiinkin tavaroihin lisänä, koska toimivat hyvinä suojina tarvittaessa! Missään vaiheessa ei Essi kyllä ontunut kengän ottamisen jälkeen, onneksi. Viikon levon jälkeen palailtiin takaisin treeniin torstaina. Hyvin kevyesti mentiin - käytiin askellajit läpi ja taivuteltiin. Essi oli yllättävänkin rauhallinen, vaikka energiaa olisikin voinut kertyä levon aikana.Kaikki tässä postauksessa olevat kuvat ovat torstain treeneistä. Keskiviikkona oli B hieman säpsäkkä ja huonommalla tuulella, kun taas torstaina Barbi toimi oikein mukavasti - oli joustava ja energisempi - hyvässä mielessä. Työskenneltiin paljon erilaisten väistöjen parissa - väistöä, vastaväistöä, avoa ja sulkua. Nyt kokosin sitä taas enemmän ja tehtiin loivasti takaosakäännöksiä muiden tehtävien lomassa. Barbi oli hyvällä fiiliksellä, kuunteli ja teki kaiken miellyttääkseen minua. Nyt se oli aktiivisempi ja keskittyminen parempaa - iltaisin se helposti alkaa hieman vainoharhaiseksi, kun on pimeämpää ja varsinkin tuulisella säällä. Näitä kuvia katsoessa tuli itselleni ainakin hyvä fiilis, koska B näyttää jo aikas hyvältä - painoa on tippunut ja lihasta hiljalleen palannut. Kuvia tuli saatua niin paljon, että oli vaikeaa alkaa valikoimaan niitä tähän. Toivottavasti materiaalia ei tullut ihan liikaa, koska en vain pystynyt jättämään kaikkia pois.


Tämä viikonloppu on kulunut Kauhajoella ja Kurikassa - opiskellessa, laittaesa käden hevosen suuhun, kirjoittaessa ja muissa mukavissa merkeissä. On hauskaa miten opiskelu ei edes tunnu "opiskelulta" kouluun mennessä, koska asia on niin mielenkiintoista. Nytkin olen saanut jo paljon mietittävää ja uusia kokemuksia - vielä on yksi päivä jäljellä! Luultavasti teen erillisen postauksen tästä viikonlopusta, koska materiaalia on jo nyt tullut paljon.Toivottavasti teidän viikonloppunne on alkanut hyvin - 
Hyvää Halloweenia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti