torstai 22. syyskuuta 2016

Mihin maahan haluaisin töihin?

Kysymyspostaukseen tuli ihan mukavasti kysymyksiä, joihin tässä postauksessa löytyykin vastaukset. 


Millaisia ihmisiä ihailet?  
  -Ihailen monenlaisia ihmisiä ja arvostan aika pieniäkin piirteitä. Ihmiset, jotka tietävät mitä haluavat ja tekevät kaikkensa unelmiensa saavuttamiseksi - ne joilla  on kunnianhimoa. Ihailen myös niitä, jotka uskaltavat olla aina itsensä ja seisovat sanojensa takana. Myös kiltteys, avoimuus, sosiaalisuus sekä pelkkä hymyileminen on ihana piirre. Unohtamatta valmentajia ja tukijoukkoja, jotka ovat valmiina aina uhraamaan omaa aikaansa ja omistautuneesti ovat auttamassa - nöyrä kumarrus heille.

Yksi lempikuva tältä vuodelta? 
-Nämä on aina hankalia, koska kuvia tulee otettua aina niin paljon..Oli pakko aika summissa valita, mutta tämä on kyllä yksi suosikki.


Haluaisitko hypätä benjin? 
-Kyllä! Melkein Solareilla meninkin hyppäämään, mutta se sitten hieman jäi. Varmasti aion hypätä, jos tilaisuus tulee kohdalle.

Oletko muuttunut vuoden aikana, miten ja miksi?
-Jokainen muuttuu varmasti ainakin jollain tavalla vuoden aikana. Itse koen olevani  nyt vielä itsevarmempi, rohkeampi, avoimempi ja toki koulun myötäkin viisaampi. Olen ollut enemmän tekemisissä uusien ja erilaisten ihmisten kanssa koulunkin kautta. 

Lempiruoka?
 -Oon aina ollut huono kertomaan lempiruokaa, koska en omista mitään sellaista kunnollista, jota miettiessäkin tulisi vesi kielelle. Suosikit tällä hetkellä on niin yksinkertaisia, että melkein hävettää..:D Riisikakut+maapähkinävoi+banaani on yksi niiin hyvä combo.


3 tavoitetta, jotka ainakin haluat saavuttaa?
-Matkustaa paljon ja tavata uusia ihmisiä+ paikkoja. Menestyä hyvin  kilpailuissa ja päästä kehittymään. Myös se oman firman perustaminen on iso haave tulevaisuuteen.

Uskotko kohtaloon?
 -Uskon, mutta uskon myös siihen. että unelmiensa vuoksi on tehtävä kovasti töitä, eikä onni kotoa tule hakemaan, 

Haluaisitko kolmannen hevosen? 
-Voisihan se ihan mukavaa olla, kunhan kaikki järjestelyt olisi sitten hoidossa.Minne maahan haluat töihin?
 -Hollanti, Saksa, Irlanti, Espanja...skaala on laaja. 

Teetkö usein videoita, minne? 
  -Youtubeen kyllä ja meidän kanavan löytääkin esimerkiksi tuosta sivulta. ( *kanava*)

Käytätkö snapchattia? 
 -Myönnän olevani aika addiktoitunut ja melkein päivittäin sieltä jotain löytyy

Kauanko on kulunut aikaa ensimmäisestä hevosen selkään noususta? 
-Hmm..pian varmaan 17-vuotta. 

Hauskin muisto ratsastus-vuosilta?
  -Näistähän voisi kirjoittaa vaikka kirjan ja on melkein mahdotonta sanoa vain yhtä. On tullut lennettyä 2x melkein samaan puuhun shettiksellä, singottua pää edellä vesiesteen mutaan (olisi voinut käydä aika huonostikkin, mutta onneksi säikähdyksellä selvittiin),  kaaduttua hevosta kiinniottaessa yhdessä sen hevosen kanssa...Aina siinä tilanteessa ei ehkä ole naurattanut, mutta jälkeenpäin senkin puolesta. 


Montako eläintä sinulla/teidän perheellä on ollut vuosien aikana, mitä?
   -Meillä on ollut aika eläintarha vuosien aikana. On löytynyt yli 10 gerbiiliä, 4 tai 5 marsua ja valkoinen villakoira ennen nykyistä. Tällä hetkellä löytyy 3 hevosta, käärme, koira ja kissa. 

Mitä kaipaat tällä hetkellä? 
-Monia kavereita, jotka asuvat kaukana. Lisäksi matkustamista ja kilpailuja.

Mitä someja käytät? 
 -Snapchat, facebook, instagram, youtube - noissa tulee eniten pyörittyä. Kuvaile hevosiasi kolmella sanalla. 
Primm: Omalaatuinen, varovainen, valikoiva.
Essi: Kuumakalle, rakastava, voitontahtoinen

Barbi: Prinsessa, taitava, lapsenmielinen

Aiotko kirjoittaa blogiin, jos lähdet ulkomaille?
-Ehdottomasti aion. Ihan samalla tavalla, kuin Tanskankin reissulta kirjoitin. :)

Miksi aloitit bloggaamisen?
-Olen tähän joskus aiemminkin vastannut. Kaikki alkoi varmaan siitä, kun halusin siirtää treenitiedot koneelle ja samalla säilöä kuvia paremmassa järjestyksessä. Olin kauan kirjoittanut vihkoon treeneistä, mitä tein ja miten meni. Ensin kirjoitin yksityistä blogia, mutta pian aloitin julkisen kirjoittamisen, koska olin nähnyt muutamilla tutuilla sellaisen olevan. Sille tielle ollaan sitten jääty.Millainen olisi unelmiesi hevonen(taso, rotu, luonne, ikä yms.)?
-Kuten on varmaan huomattu, meillä kaikki hevoset ovat melkein väriltään toistensa kopioita (sattumaa?). Barbi on aikalailla unelmieni hevonen, siksi sen valitsin kaikkien joukosta. Toki ei sekään täydellinen ole - mm. säkää olisi saanut olla ainakin 5cm lisää. Eli unelmien hevonen: tumma, valkoisilla sukilla ja päämerkillä. Hieman tulinen, iso kapasiteetti esteillä (tasoltaan voi olla jo 120-130cm (riippuu iästä) ja siitä vielä riittäisi ylös, hyvät ja näyttävät liikkeet ja kapasiteettia myös koulussa, maastovarma, rakastaisi työskentelyä ja omistaisi voitontahtoa, miellyttämisenhaluinen, säkä reilu 167cm, pitkät jalat, loiva lapa, kaunis runko ja tasapainoinen. Helppo hoitaa, sopivan haastava ratsastaessa, omistaisi sitä luonnetta tiettyyn rajaan asti. Pysyisi aidoissa ja kaikki olisi mukavaa tehdä sen kanssa. Tietenkin ei voi unohtaa, että se olisi täysin terve, vahva luinen ja lihaksikas. Ikää 7-12v. Barbi on esimerkiksi nyt aika loistavassa iässä  (10v). Rodulla ei ole niinkään väliä, pv:t nyt on eniten se oma juttu ja olen tykännyt paljon kwpn:nistä ja koulupuolella tanskalaisista puoliverisistä. Siinä onkin jo muutamat kohdat täytettäväki.

Millainen olisit itse hevosena?

-Hauska kysymys. Olisin varmaan aikalailla Essin ja Barbin sekoitus, ripauksena Primiä. Olisin voitontahtoinen ja en ehkä kaikkein yksinkertaisin, mutta oikean ratsastajan kanssa olisi selvät sävelet. Sopivasti tammamainen, mutta myös hieman hiljaisuudestakin nauttiva. Ruuan kanssa Essin kaltainen eli valikoiva, eikä aivan kaikki menisi suusta alas. Maastossa haluaisin laukata läpi peltojen ja hypätä metsätiellä kaikkien tukkienkin  yli. 


Muuttuisiko elämäsi, jos lopettaisit bloggaamisen?
-joutuisin palaamaan vihkoon kirjoittamiseen, joka voisi ajan kanssa turhauttaa. Aikaa voisi olla enemmän ja ei varmaan tulisi kuvattua tai tehtyä videoita samalla tavalla. Voisi siis sanoa sen muuttuvan omalla tavallaan.

Mitkä ovat top3 suosikkiblogisi?

-Hiljattain on ollut vähän hiljaista tuon lukemisen osalla, mutta voin tähän laittaa pari suosikkiani, joita tykkään aina selailla ajan kanssa. Voisin ehkä kaivata uuttakin lukulistalle, joten paljastakaa ihmeessä omiakin suosikkejanne!
          *Sophia Backlund
     *
Jillan blogi
         

Millä eri bloggaajien hevosilla haluaisit päästä ratsastamaan?
-Tähän voin sanoa saman vastauksen, kuin joskus aiemmin -Sophia Backlundin Hilton olisi varmasti upea kokemus.

Missä aloitit ratsastuksen?
-Alavuden Ratsastuskoulussa yhdessä siskoni kanssa. 

Entiset kisakumppanit

Millainen Barbi olisi ihmisenä? Entä Essi?
-Ne olisivat kyllä varmasti hyvin mielenkiintoisia henkiköitä..Aloitetaan Essistä: Uranainen, joka pitäisi huolen, että kaikki menee hänen mukaansa. Iso bisnes, tunnettu ja ei juuri jaksaisi pyöriä miesten seurassa - jos pyörisi niin se olisi yhtä härnäämistä. Suuret muurit ympärillä ja vaatisi aikaa saada se luottamaan kunnolla toiseen. Paljon tuttuja, vähän oikein läheisiä ystäviä. Urheilullinen, mutta ruoka maittaisi - kilpailisi kaikessa ja kaikkien kanssa. Äkkipikainen, korkkarit kopisten kulkeva kaunotar.

Barbi: Kaikkien kaveri, pieni prinsessa, joka ei aina miettisi asioita loppuun. Haluaisi miellyttää muita ja siksi ei aina sanoisi mielipiteitään ääneen. Tykkäisi kilpailla, mutta ei suuttuisi häviöstä. Mököttäisi, jos ei saisi tarpeeksi huomiota ja olisikin monesti esittämässä hieman blondia sitä saadakseen. Kaikkien miehien ihannoima ja samoin monen naisen - josta Barbi olisi omalla tavallaan tietoinen, mutta pieni epävarmuus löytyisi taustalta. Sellainen "humppajumppa pumppipamppi" neiti, joka olisi lahjakas samalla vähän kaikessa mihin ryhtyykään.Kiitos vielä kysymyksistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti