keskiviikko 22. kesäkuuta 2016

Jumppapalloilua + uusi banneri!


Noniin, maneesipäivän (19.06) toinen osa tulille. Edellinen osa sisälsi Barbin treenin kuvia ja videon, joten tähän tulen lisäämään Essin kuvat. Niitä ei onneksi tullut lähellekkään yhtä paljon, kuin Barbilla. Yksi iso syy tähän oli, että menin niin tiivistetyn treenin siskoni jälkeen. Essillä oli tuona päivänä paljon virtaa, mutta sain hyvin ratsastaa sitä jalalla etenemään. Ajoittain tuntui, että se olisi hieman kuuro avuille, kuten pohkeelle, mutta nopeasti se alkoi siitä heräämään ja kuuntelemaan. Tein ympyröillä pieniä avoja ja jatkoin samaa ajatusta pitkillä sivuilla. 


Essillä ei selkeästi ollut paras päivä menossa ja sain työskennellä aika kauan sen kanssa, että se alkoi rentoutumaan. Se jännittyi hyvin helposti niskastaan ja alkoi tepastella, jolloin pyysin sitä etenemään ja taipumaan. Laukassa se meinasi kerätä itsensä pakettiin, joten jatkoin työskentelyä ympyröillä, jolloin sain siihen paremman tuntuman. Hiljalleen alkoi meno paranemaan, mutta en silti ollut erityisen tyytyväinen. Essi katseli toiveikkaana nurkassa olevia esteitä, joita se olisi varmasti mieluummin lähtenyt menemäänkin. Suunnitelmissa olisi kyllä hypätä sen kanssa samoihin aikoihin, kuin B:nkin kanssa. 


Lopuksi tein sen kanssa vastalaukkoja, joissa sain sitä suoristettua. Nyt ne menivät itseasiassa hyvin, eikä Essi ollut aikomassakaan vaihtaa laukkaa. Tosin, jos olisin vähänkin vaihtanut omaa asentoani eri suuntaan olisi sieltä vaihto varmasti tullut. Tein vastalaukkoja kulmissakin ja lopuksi ympyrällä. Laukkojen jälkeen meinasi se alkaa ravissa kiihtymään ja jännittymään, mutta useiden pienten väistöjen avulla alkoi rentouskin palaamaan. Edes jumppapallolla leikkivä Barbi ei haitannut sen keskittymistä. 


Loppuverkkojen jälkeen tein omat loppujäähdyttelyt ja katsottiin sitten mitä hepat yhdessä pallosta tuumaisivat. Barbia tuo pinkki pallo ei ollut ollenkaan pelottanut, eikä Essiäkään. Olisiko siis joku kerta syytä kokeilla pientä norsupalloilua? ;-) Molemmat hepat (etenkin Barbi) olivat hieman väsyksissä - tosin Essi varmasti olisi sanonut jaksavansa vaikka muutamat treenit putkeen.. 

Ennen viikonloppua olisi ajatuksena hieroa molemmat hevoset sekä käyttää TNS-laitetta Essin lisäksi Barbiin. Nyt olisi myös tehtävänä muutamia kouluhommia, mutta jotenkin pihalla oleminen ja muu tekeminen on mennyt aina edelle. Miten se onkaan niin hankalaa joskus vain aloittaa lukeminen sekä kirjoittaminen? Noh, ehkä se into taas palaa, kunhan vain avaa kirjat ja aloittaa tekemään. Tänään innostuin nopeasti väsäämään uuden bannerin, koska itseäni alkoi häiritsemään lumiset kuvat. Ei sellaisia tee mieli kesällä katsoa. Ei tuo mikään onnistunein ehkä ole, mutta saa luvan edes hetken olla. Mitäs mieltä te olette?

Taisin olla ainut innostunut tästä ideasta..:-D

Hyvää keskiviikkoa!

2 kommenttia:

  1. Kiva tää uusi banneri ja ulkoasu :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva, että tykkäät! Ainakin on kesäiset, jos ei muuta :D

      Poista