tiistai 1. joulukuuta 2015

Ruusukkeinen sunnuntai

Pitkän "tauon" jälkeen paluu esteradoille
- kyllä tätä hommaa oltiinkin ikävöity.

Hei ja ihanaa joulukuun ensimmäistä päivää!

Meidän viikonloppu sisälsi niin lauantain pienet pettymykset, kuin sunnuntain iloinnit. Outoa oli, että odotin tällä kertaa enemmän sunnuntain estekisoja. Tämän vuoden alussa/kesällä ei juuri olla esteitä treenailtu vaan puksutettu koulua menemään. Tauko teki itselleni enemmän, kuin hyvää, koska nyt estekuume on syttynyt ihan kunnolla! Hetken se oli ollut kadoksissa, mutta niin vain se päätti palata ja hyvä niin.

Sunnuntaina tallilla tosiaan järjestettiin seuraestekisat, joissa mentiin 90cm ja 100cm. Myös S meni Essillä ensimmäistä kertaa kisoissa ja noh, voittohan sieltä napsahti. Korkeus oli hyvin pieni, mutta tarkoitus oli saada S:lle vähän tuntumaa ja helppo rata alle. Uusinnassa vauhti kiihtyi, mutta kuskilta oli siinä kohtaan itseltä vähän paukut jo loppumassa. Essi, kun ei tosiaan ole sieltä helpoimmasta päästä kuitenkaan ja intoa esteille löytyy. Kunhan tuota rutiinia saadaan molemmille lisää niin uskon menonkin tasaantuvan - täydelliset kuolaimetkin olisi hyvä löytää..

90cm radan arvotelu oli 367.2, eli uusintaan tuli uusi lähtömerkki. Verkassa B tuntui jo hyvältä ja keskityin itse vain hengitykseeni ja siihen, että en juurikaan tehnyt mitään. Yhdelle esteistä otin aavistuksen liikaa kiinni, mutta meno oli suhteellisen tasaista koko radan. Uusinnassa en juuri alkanut kikkailemaan ja siihen ei ollut paljoa mahdollisuuksiakaan. Tulos 0/0vp, 3 sija. Kunniakierroksella Barbi oli innoissaan ja olisi halunnut laukata vähän luejmpaa ponien perässä.


100cm arvostelu oli A.2.0, eli uusintaa ei ollut. En tässäkään luokassa niin paljoa alkanut kikkailemana vaan halusin vain sujuvan radan. Sarjalle tulin vähän pienemmän tien, mutta vauhtia en alkanut enempää kasvattamaan. Lähetin B:n parille esteelle kauempaa, mutta parempi se oli, kuin pohjaan tuleminen. B oli hyvin kuulolla ja olin siihen varsin tyytyväinen. 0vp, 1 sija. Tällä viikolla meillä ei ole valmennuksia, eikä tulevalla viikolla - itsenäistä treeniä siis luvassa! Meillä alkaa nyt asiakashieronnat, joten oma aikataulu kokee pieniä muutoksia. Anatomiaa pitäisi tässä samalla pänttäillä, joten tehtävää kyllä riittää tarpeeksi. Tänään Barbilla on vapaa ja huomenna tehdään jotain suhteellisen kevyttä. Katsotaan nyt mitä kaikkea sitä tässä viikon aikana keksii B:n kanssa mennä. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti