perjantai 4. joulukuuta 2015

Rennompaa reeniä

Ihana viikonloppu on alkamassa ja mikäs sen parempi aika olisikaan kertoa koosteena meidän viikon kuulumisista!


Kuten tämän postauksen otsikosta käy jo ilmi, on tämä viikko ollut Barbilla kevyempi. Maanantaina tein palauttavan treenin ja paljon jumppailua. Tiistaina se sai nautiskella vapaasta ja Essin hyvästä seurasta koko päivän. Itse keskityin anatomian lukemiseen ja eri lihasten paikantamiseen. Tiistaina meillä oli ensimmäinen vuoro myös asiakashieronnoissa ja oli ihana saada niin paljon positiivista palautetta. Hienoa, kun pystyy oikeasti olemaan ihmiselle avuksi ja auttaa saamana paikkoja kuntoon. Meidät on jaettu kolmeen ryhmään - aamu, ilta ja teoria. Meillä on ollut nyt aamuvuoroja, joten seuraavalla viikolla ollaan illassa. Tästä syystä tulenkin liikuttamaan B:n aina aamuisin.

Keskiviikkona juoksutin Barbin maneesissa ja kyllä neidillä riittikin virtaa. Muutamat ilohypyt ja lähdöt olivat osana menoa (ja meininkiä). Pakkanen vaikuttaa Barbiin aina niin selkeästi ja nytkin sitä virtaa tuntuu olevan väliin liikaa - näkyy mm. pienenä keskittymisen vaikeuksina hetkittäin. Torstaina tein sen kanssa paljon töitä ympyröillä ja taivuttelin sitä eri suuntiin. Paljon hyvä pätkiä ja se alkoi hyvin vertymään koko kropastaan. Lopuksi keskittyminen ei ollut huipussaan ja sain jonkin aikaa sen kanssa pyöriä maneesin toisessa päädyssä. Illalla alkoi taas pänttääminen ja siivoaminen, joka huipentui kaappien järjestämiseen.Tänään menin tallille heti 12 maissa, kun lopetettiin hieronnat koululla. Lumisade oli alkanut muuttua vesisateeksi ja Barbi kyhjötti tarhassaan Essin vieressä. Huomasi taas kuinka hokeille olisikin tarvetta - onneksi Barbi saa huomenna uudet kengät jalkaansa ja taas on meno tukevaa! Tein nyt rankemman treenin ja hyvien alkuverkkojen jälkeen aloin kokoamaan Barbia enemmän. Tein paljon töitä laukassa - vastalaukkoja ympyröillä, laukkaväistöjä ja siirtymisiä laukan sisällä. Vasempaan kierrokseen oli B:lla hankalempaa, mutta hyvin se alkoi siihenkin suuntaan toimimaan. Välillä annoin Barbin nautiskella ja tein parit laukanvaihdot, jotka sai Barbin enemmän innostumaan. Ravissa aloin työskentelemään avojen parissa ja nyt myös vasempaan suuntaan ne onnistuivat sujuvasti, eikä B lähtenyt kaatumaan sisäjalalle. Lopuksi sen keskittyminen alkoi herpaantumaan ja sain muistutella sitä, mitä nyt tulisikaan tehdä. Hienosti se alkoi astumaan enemmän alle ja kantoi nätisti itsensä - siihen olikin hyvä lopettaa.

Huomenna ajattelin mennä mahdollisesti työskennellä puomien kanssa ja sunnuntaina ehkä hypätä, jos vain saa radan kasattua. Koulu hommia on paljon vielä jäljellä, joten niihin saan tämänkin illan paneutua. Toivottavasti teidän viikko on sujunut hyvin ja viikonlopun sää olisi vesisadetta parempi. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti