maanantai 9. marraskuuta 2015

Kannustaminen poistaa epävarmuutta

Vastalaukkoja, runsaasti väistöjä ja siirtymisiä, sekä pientä kikkailua ja kokeilua. On se treenaaminen kivaa!Heippa!
Meidän viikot on hurahtaneet hyvin käyntiin ja monta tekstiä on tehnyt mieli tulla tänne kirjoittamaan. Kuitenkin olen saanut tapella netin kanssa ja vieläkään en ole saanut ongelmaa kunnolla ratkaistua kokonaan.. Ne jotka ovat seuraamassa snapchatissa minua ovat melko hyvin perillä meidän kuulumisista - melkein päivittäin sinne on jotain materiaalia ilmestynyt. Viikko sitten lauantaina olin tallilla töissä ja laitettiin molempien hevosten tarhat uuteen uskoon - voin sanoa, että niistä tuli tosi hyvät! Kaikki mössöt otettiin pois, vedettiin pohja tasaiseksi ja kipattiin hiekkaa sekä tasoitettiin. Nyt on helppo sitten käydä aina väliin poimimassa sieltä lannat pois ja tarhat pysyy siisteinä. Äiti tuli myös illalla käymään täällä ja tein Barbilla aika tehokkaan treenin. Se oli ajoittain aika oudonkin tuntuinen - meinasi vähän kiukuta, kun pyysin siltä ehkä väliin normaaliakin enemmän. Ajattelin sen johtuvan, joko A: kiimasta, koska tämä syksy on ollut varsin mielenkiintoinen. Vaikka normaalisti Beellä kiimat ei ole niin paljon näkyneet.. Tai B:epävarmuudesta, koska asia oli uusi ja B ei ollut 100% varma tekikö se oikein. Tai C: jostain ihan muusta.

Kokosin Beetä väliin siis enemmän, jolloin mentiin aavistuksen sen mukavuusalueen ulkopuolelle. Teinkin vain pienissä pätkissä tätä ja kehuin aina, kun B tuntui hyvältä ja alkoi ymmärtämään mitä siltä pyysin. Se haluaa miellyttää, se haluaa tehdä parhaansa. Treeni saatiin hyvään päätökseen ja kyllä hiki oli virrannut. 


Essin ja S:n kanssa on mennyt hyvin ja Essi on vaikuttanut onnelliselta. Välillä on saattanut alkaa kiehumaan yli äyräiden, mutta nopeasti on meno alkanut taas tasoittumaan. Essin hampaatkin raspattiin ja mitään erikoista ei löytynyt. Tarhassaan se on jatkuvasti Barbin vieressä ja siellä ne yhdessä on aina juoruilemassa. Aina lähtiessäni B:n kanssa treenaamaan hirnahtaa se muutaman kerran meidän perään.

Viikon aikana ehdin ilmottautumaan yhdelle viikonloppukurssillekkin ja mahduin juuri sopivasti mukaan. Kyseessä on akupainanta kurssi, joka järjestetään meidän koulussamme. Innolla odotan, mitä siellä tulee oppimaan. Joonaksen valmennukset ovat myös pian, joten tulen enemmän Kauhajoella olemaan myös viikonloppuisin. Jos tämän netinkin saisi paremmi toimimaan niin olisi hienoa.


Kuten  olen aiemmin kertonut, meillä oli kisat Vaasassa eilen. Meidän rata ei oikein ollut erityisen onnistunut, mutta hyviä pätkiäkin oli. Tänään Barbilla oli aamulla hieronta uudella hierojalla ja voin kertoa tykänneeni. Hierojana toimi Jarmo Pöyry, jolla kokemusta todella löytyy. Siinä samalla katsottiin myös Been koulusatulaa ja tuli taas huomattua uusia asioita. Tarkoitus olisi pienesti tästäkin kirjoittaa, joten lisää postauksia pitäisi olla lähiaikana tiedossa.

Hyvää viikonalkua!

2 kommenttia:

  1. Ootte kyllä niin hieno pari, ei voi muuta ku ihailla ja toivoa menestystä!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Et tiedäkkään, kuinka paljon toit piristystä lisää tähän päivään! Ihanaa saada noin positiivista palautetta. :-)

      Poista