torstai 19. marraskuuta 2015

Hei me hypätään!

Estetreeni sunnuntaina maneesissa, jossa on valmiiksi rakennettu rata. 
Kenestä tämä EI kuulosta täydelliseltä tilaisuudelta?

Kiitollinen, onnellinen ja iloinen. Nuo kolme sanaa kuvailevat hyvin sunnuntai päivän treenin fiiliksiä. Jälleen tuo pienen suuri prinsessa yllätti minut - miten se voi vieläkin tehdä niin? Ehkä tästä voi jo päätellä, kuinka meidän iltainen estetreeni sujui. Mehän pompittiin ja välillä jopa mentiin aaaikamoisella tempolla. Minä, joka olen meinannut ottaa Barbia turhankin paljon kiinni annoin sen sujua. Jotain on alkanut tapahtumaan tuolla korvien välissä ja en valita. Pitää vaan varoa, että ei ihan vauhtisokeaksi rupea ;) Hypättiin vain pieniä esteitä, eikä niitä alettu nostamaan tällä kertaa korkeammaksi.

Mistä tämä suurenmoinen idea lähteä hyppäämään rataa maneesiin? Niin. Ajatushan oli mennä tekemään koulutreeni ja ottaa siinä muutamia kuvia. Maneesiin mennessäni omat silmäni vain suurenivat - valmis esterata..meitä odottamassa! Olin laittanut jopa normaalin vyön, mutta siinä sitten huikkasin äidille, joka vielä oli tallin vieressä. että toisitkos mukanasi panssarin..me nimittäin hypätään tänään!


Viime viikonloppuna oli aluevalmennukset, joita olin itsekkin melkein koko päivän lauantaina katsomassa. S oli Essillä valmennuksissa ja arvelin Essillä tuota virtaa riittävän, varsinkin ekana päivänä - niinhän sitä olikin. Puomitreeneissä Essi on aina helposti kuumunut ja siihen, kun lisätään pieni tauko niistä ja monen monet toistot. Siinä aikamoiset ainekset lisäämään kierroksia Essin päähän. Lopussa Essi alkoi kuitenkin jo kuuntelemaan paljon paremmin ja alkoi rauhoittumaan. Sunnuntaina en itse valitettavasti päässyt valmennuksia katsomaan, koska olin Akupainanta kurssilla koululla. Essi oli kuulema ollut parempi, askel askeleelta ollaan menossa eteenpäin - mikään kiire ei ole mihinkään. Valmennuksen jäljiltä maneesissa olikin hyvä esterata, jota sitten B:n kanssa päästeltiin menemään.
Sain oman aikani säätää koneen kanssa, että sain videon nettiin. Muutaman kerran meinasin jo luovuttaa, mutta onneksi en sitten luovuttanut. Huomenna päästäänkin taas hyppäämään, kun kauan odotettu Joonaksen valmennus on luvassa. Meillä se on vasta 9 jälkeen illalla, mutta ei silti olla viimeinen ryhmä (onneksi), Lauantaina ollaankin jo aamusta hyppimässä! Toivottavasti saisin kuvaajankin mukaan niin saisi tännekkin laitettua sitten materiaalia.

2 kommenttia:

 1. Hyvän näköistä menoa :) silmään pisti sun käden passiivisuus hypyssä, onko sulla joku "syy" ettet myötää normaalisti hypyssä? Hyvää syksyn jatkoa ja iloa treeneihin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se johtuu varmasti osakseen omasta 'este tauosta', mutta myös siitä, että esteet olivat pieniä. Viikonloppuna, kun päästään estevalmennukseen niin alkaa saada taas rutiinia itselle lisää.
   Kiitos samoin! :)

   Poista