tiistai 6. lokakuuta 2015

Meidän 3-vuotispäivä!

02.10.2012
"Barbi lähti tänään tulemaan kohti Suomea! Jännitys on tietysti kova - ei tiedä miten tamma käyttäytyy ja millainen se ylipäätään on käsitellä. Innolla odotellen ja toivottavasti matka menee hyvin"


06.10.2012
"Barbi haettiin kotiin - en vieläkään voi uskoa, että se on nyt täällä. Ensivaikutelmat Barbista: kiltti, utelias, rohkea, luottavainen ja semmoinen 'hiirulainen'. Melkein Essin vastakohta, kun Essi on se aukroriteettinen ja tämä vaikutti lähinnä siltä, jota kaikki pomottaa. Karsinaan päästessään se meni vain syömään heiniä ja käyttäytyi, kuin olisi aina asunut täällä. Muiden hevosten kanssa se tulee hyvin toimeen ja vaikuttaa muutenkin todella fiksulta."
päivä saapumisesta
Niin siinä on vain päässyt käymään, että kolme vuotta on yhteistä taivalta takana. Tamma, josta en tiennyt juuri mitään sen saapuessa minulle on vallanut suuren palan sydämestä. Avasin vanhan blogini ja aloin lukemaan postauksia ennen ja jälkeen Barbin saapumisen. Pystyin palaamaan niihin hetkiin ja muistan miten jännittävää kaikki oli. Hevonen olisi voinut olla täysi sekopää ja hankala, mutta kaikessa se on kuitenkin yllättänyt positiivisesti - alusta alkaen.

Olisiko "vähän" muutosta tapahtunut vuosien aikana? (2013)

Olen oppinut paljon Barbilta ja se minulta. Se on saanut kehuja, valloittanut sydämiä ja tehnyt parhaansa. Meillä on ollut paljon onnea matkalla, mutta on tullut otettua myös iskuja vasten kasvoja. On tullut itkettyä ja pelättyä klinikalla, iloittua ja naurettua palkintojenjaossa sekä fiilisteltyä, kun ollaan opittu lisää treeneissä. Ollaan päästy myös matkustamaan yhdessä täysin uuteen maahan ja päästy siellä valmentautumaan sekä kisaamaan. Pieni, mutta pirun pippurinen - se Barbi on osoittanut olevansa. Ennen Barbia en ollut koskaan mennyt hevosella, joka kuuntelee "liiankin" hyvin. Se halusi alusta asti aina mielyttää ratsastajaansa ja teki parhaansa. Se kyllä kertoi, jos ratsastaja teki jotain väärin tai liikaa.

Aika on kulunut lievästi sanottuna nopeasti ja vaikea uskoa, että siitä tosiaan on se kolme vuotta. Meillä on paljon tavoitteita ja suunnitelmia tulevaan - paljon on vielä koettavaa, nähtävää ja opittavaa.
´

Se oli aivan tavallinen kettu, samanlainen kuin satatuhatta muuta.
Mutta minä tein siitä ystäväni
ja nyt se on ainutlaatuinen maailmassa.♥

2 kommenttia: