lauantai 15. elokuuta 2015

Ja jälleen me pakataan..

Noin viikko sitten lähdettiin täysien matkalaukkujen ja varustekaapin kanssa Tanskasta kohti Suomea. Omat tavarani tuskin mahtuivat laukkuun ja olin todella onnellinen, että en matkustanut lentokoneella - laukku ei todella painanut sitä 20 kg.. Barbin varustekaappiin sain ahdettua kaikki B:n tavarat ja lisäksi osan omistani. Hieman sai ponnistella saadakseen lukot kiinni, mutta eipä se räjähtänyt auki matkan aikana! Kotiin päästyäni tyhjensin heti oman laukkuni, mutta kaappia en ole tähänkään päivään mennessä tyhjännyt kokonaan. Tänään illalla saakin alkaa pakkaamaan Barbin tavaroita koppiin, koska huomenna luvassa on meidän muutto. hui


Eilinen päivä sujui mukavasti tallilla ja tein molemmilla hevosilla hyvän koulutreenin kentällä. Essi yllätti minut hienoilla väistöillään ja rauhallisuudellaan. Siitäkin on taitamassa kuoriutua kouluputte! Kuinkas tässä nyt näin on päässyt käymään? Barbilla tein hyviä vastalaukkoja pääty-ympyröillä ja laukkaväistöt olivat sujuvia. Treenit olivat molempien kanssa siis onnistuneita ja annoinkin niille porkkanoita heti niiden päästyä laitumelle. Primiä meinasi kiukuttaa Essin lähtiessä treeneihin ja se mulkoili minua samalla päätään viskellen - edes porkkanalla lahjominen ei auttanut.

Tänään Barbilla meinasi tulla känkkäränkkäkohtaus yhtäkkiä kesken treenin. Se tuntui alkuun aavistuksen laiskalta ja sain pyytää sitä enemmän etenemään. Kesken väistöjen lensi kentälle iso varis, joka sitten vei B:n huomion ja pyytäessäni sitä etenemään alkoi kiukuttelu. Siinä peruutettiin melkein ulos kentältä, kunnes kaikki intiaanit palasi kanoottiin. Tämän jälkeen liikuttiin todella eteenpäin ja loppu menikin varsin sujuvasti! Joskus sitä vaan pitää vähän päästä osoittamaan mieltään - onneksi ei kuitenkaan useinEssin päätin juoksuttaa piiiitkästä aikaa ja se kulki hienosti liinassa. Essin juoksuttaminen on vain niin helppoa ja siinä ei ei paljon itse joudu tekemään. Primm huuteli tarhassa Essille ja voi sitä riemua, kun vein sen pihalle. Barbi ja Primm molemmat odottivat Essiä ja vasta Essin päästessä ulos, lähtivät ne kaikki laitumelle. Ei varmaan ole vaikea arvata kuka on lauman pomo?

Tallin jättiläinen vahdissa
Tänään ajattelin mennä mahdollisesti katsomaan Tuurissa olevaa Miljoona Hevosta ja samalla katsastamaan siellä olevia kojuja. Uudet ratsastushousut olisi mukava löytää ja mahdollisesti myös hanskat. Jos tänään en sinne eksy niin huomenna ainakin olen siellä, koska GP-luokka on pakko päästä näkemään! Sen jälkeen suunnataankin kohti meidän molempien uutta kotia. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti