tiistai 14. heinäkuuta 2015

Seilausreissun koostetta ja kuulumisia


Töitä, töitä, paljon treeniä ja ehkä vähän rentoutumista. That's the way it goes!

Näin se työ sujuu!
Väkeä on vaihtunut nyt viime päivinä paljon ja olen saanut olla opettamassa muille tallin rutiinia. Tuntuu, että olisin saapunut vasta pari päivää sitten, mutta ei..reilusti yli kuukauden on tullut työskenneltyä täällä. Vastahan itse olin ihan pyörällä päästäni opetellessani hevosten nimiä, rutiinia ja sääntöjä - nyt minä olen opettajan roolissa. Hassua. Ymmärrän siis uusia tyttöjä paremmin, kuin hyvin katsoessani heidän suurenevia silmiään yrittäessäni selittää töiden kulkua. Jos itselleni ei muistettu selittää kaikkea, niin pyrin siihen, että itse teen asian nyt toisin. Välillä saan olla jatkuvasti muistuttamassa kirjoittamaan asioita ylös, koska tiedän, että kaiken muistaminen keralla on mahdotonta.

Päivässä olen ratsastanut monesti sen +/-5 hevosta ja tehnyt sen ohella tallityöt ja muita hommia. Ennen lauantaita olleita kisoja meinasin hukkua muistettaviin asioihin ja töihin. Stressilukemat hipoivat taivaita ja välillä teki mieli vain kaatua maahan ja jäädä siihen hetkeksi makoilemaan. Onneksi kaikki kuitenkin sujui loppujen lopuksi paremmin kuin hyvin ja stressin laskiessa oli olo niin euforinen. Kisapostaus on nyt vähän viivästynyt, koska en ole vielä saanut videokamerasta siirrettyä videoita omalle koneelleni. Muuten kuvat ja postaus ovat valmiina, joten kauaa sen ei pitäisi (toivottavasti) viedä!

 Barbi ja uusi poikaystävä (uu)

Barbin ruoka-annos on noussut ja nyt se on n. 7dl aamuin ja illoin. Se on ollut nyt paljon vireämpi ja jaksaa työskennellä paremmin myös rankemmissa treeneissä. Laukkaväistöt on alkaneet kulkemaan vielä sujuvammin ja se tuntuu niissä nyt paljon varmemmalta. Paljon sulkutaivutuksia on tullut tehtyä ja samoin avoja..ne tuntuvat toimivan meillä, koska B on niiden jälkeen tasaisempi ja suorempi. Barbi on onnistunut hommaamaan itselleen myös uuden heilan ja nyt kyseessä on vähän kookkaampi, kuin B:n heila kotona. :-D Alkuun oli kovaa kinaamista siitä kuka saa syödä aivan aidan vieressä, mutta siitä se sitten muuttui rapsutteluksi.

Huomenna nautin vapaasta ja lähdetään porukalla jälleen seilaamaan isommalla veneellä. Kukaan ei ainakaan voi väittää, että en olisi merellä ollut!

2 kommenttia: