maanantai 11. toukokuuta 2015

Osaako teidän hevonen istua?

...meidän nimittäin osaa! Todella tarpeellinen taito, jota ilman ei voisi elää. jepjep


varaudu kuvapommiin

On se fiksun näköinen.

Ah, ihana kesä on saapumassa
- enää ei ole kaikkialla harmaata, maa on alkanut vihertää ja aurinko paistaa. Tykkään! Barbi on nauttinut näistä lämpimistä päivistä oikein kunnolla saadessaan olla ilman loimeakin pihalla. Eilenkin, kun saavuttiin tallille se vain makoili poikaystävänsä kanssa tarhassa. Muut hevoset seisoskeli, mutta nämä kaverukset nukkui. Aika loistava pariskunta.

Menin Barbin luokse ja se vain jatkoi makoiluaan, alkaen pian pyytää rapsutuksia. Siinä se makasi, ei aikomustakaan nousta ylös. "Viitsiikö tämän prinsessan kauneusunia nyt ollenkaan keskeyttää?" tuli mietittyä, mutta pinen suostuttelun jälkeen nousi Barbi viimein ylös. Tallissa harjailin sen ja laitoin suitset päähän. Päätin mennä syöttelemään sille vihreää ensimmäistä kertaa tänä vuonna. Barbi söikin ihan onnessaan ja ei meinannut lähteä millään takaisin tallinpihaan. Muut hevoset katselivat tarkkaavaisina tarhoissaan, mitä oikein tehtiin. Poju siinä innostui laukkailemaan omassa tarhassaan, mutta sekään ei keskeyttänyt Barbin ruokailua.

Kameran kanssa on ollut pienoisia ongelmia nyt jonkin aikaa ja pitäisi viedä se huollettavaksi. En sitten ole vielä varma minne se olisi järkevintä kiikuttaa, mutta ehkä se selviää, kun vähän tutkii asiaa enemmän.


Maneesin takana otettiin muutamia kuvia, joissa suurimassa osassa Barbi vain syö. Niitä kuvia oli varmaan valehtelematta monta sataa, joten niiden läpikäymisessä meni hieman aikaa.. Syöttelyn jälkeen menin talliin laittamaan Barbin valmiiksi ja tein maneesissa kunnon koulutreenin. Treenistä materiaalia ei tullut, koska kamera ei sinne tullut mukaan. Tein paljon väistöjä ja Barbi liikkui hyvällä fiiliksellä. Alunperin suunnitelmana oli laittaa kaikenlaisia pressuja ja erilaisia härpäkkeitä maneesiin ja niitä yhdessä Barbin kanssa mennä. Noh, ehkä lähipäivänä toteuttaa sen, kun nyt jäi väliin.

Pahoittelen videon ylivaloittuneisuutta. Linkki videeon

Tänään mennään Barbin kanssa valmennukseen ja huomenna on aamusta molempien hevosten kengitys. Hepat pääsee siis heti aamusta vähän matkustamaan. Ihanaa viikkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti