perjantai 15. toukokuuta 2015

Meidän viikko kuvina

Joudun suhteellisen useasti tyhjentämään puhelimen kuvia koneelle, koska niitä tulee otettua runsaasti. Kuvien ottaminen ja niiden myöhemmin katsominen on minusta ihanaa. Harvemmin sitä miettii, että "voi miksi menin ottamaan tuolloin kuvan" vaan sitä hetkeä voi katua, jos kuvaa ei otakkaan. Asiat muuttuvat ja aina sitä kuvan arvoa ei tajua heti. Kuva yhteisestä hetkestä kaverien kanssa, lemmikistä tai omasta talosta saattaa muuttua ajan myötä todella merkittäväksi. Mieluummin otan liikaa kuvia, kuin liian vähän. Tälläkin viikolla tuli kuvia räpsittyä, joten annan niiden nyt puhua puolestaan.


1: Barbin mielipide tätä kuvaa ottaessa tuli aika hyvin selväksi, "ei mitään piiiiiis juttuja, tuo sitä ruokaa". Latasin snapchatin ajat sitten puhelimeen, mutta vasta hiljattain olen alkanut enemmän sitä käyttämään. Joinakin päivinä saatan ottaa montakin kuvaa ja toisinaan en yhtään. Siellä kuitenkin pystyy näkemään välillä omaa arkeani (heppoja, heppoja, heppoja ja ehkä vähän jotain muutakin)..

2: Olen viikon aikana syötellyt Barbia monesti treenien jälkeen ja Barbihan ei millään malttaisi lähteä ruuan luota pois. Eilenkin Barbi oli kuin todella tehokas ruohonleikkuri ja otti kerralla niin paljon heinää suuhunsa kuin mahdollista. Kuinka niin ruoka on parasta?

3: "Uu mitäs täältä löytyykään!", Barbi löysi kaapin päällä olevan leipäkätköni. :D

4: Käytiin äitienpäivänä viemässä ruusu haudalle ja oli ihana nähdä, kuinka paljon muillekkin haudoille oltiin tuotu kukkia.

5: Tiistaina hepat vietiin kengitykseen läheiselle tallille ja Barbi oli heti kuin kotonaan. Se ei ole koskaan turhia stressaillut uusista paikoista. Barbin odottaessa omaa vuoroaan, veteli se tyytyväisenä heinäsäkistä heiniä. Tallilla se ei kerennytkään kokonaan syödä aamuheiniä, joten asia korjaantui nopeasti tuolla.

6: Essin ollessa vuorossa kengityksessä, alkoi se yhtäkkiä vain katselemaan ylöspäin. Se oli niin toiveikkaan näköinen ja napitti silmät suurina, korvat hörössä. Raasu näytti niin suloiselta, kuin se olisi nähnyt isommankin ihmeen.


1: Kengityksen aikana oli hyvää aikaa opiskella ja yrittää painaa asiat mieleen. Välillä se meinasi jäädä siihen yrittämiseen, kun kengitystä olisi ollut paljon mielenkiintoisempaa seurata. Pari kertaa joutui aloittamaan saman tekstin lukemisen uudestaan, kun tuntui, että mitään luetusta ei jäänyt päähän.

2: Tallikissa oli hyvin kiinnostunut kengityksestä ja oli tulossa syliin aina, kun siihen tuli pieni mahdollisuus.

3: Tee on mennyt syrjäyttämään kahvin täysin, joka osakseen johtui siitä, että kahvi alkoi tuomaan huonoa oloa. En ole nyt moneen viikkoon juonut yhtään kupillista kahvia ja mitään vieroitusoireita ei alussakaan tullut. Sinänsä erikoista, koska joskus saattoi mennä helposti kuusikin kuppia kahvia päivän aikana. //Nuo teepusseista löytyvät tekstit osaa välillä piristää aika paljonkin aamua.

4: Viikon aikana olen kerran juoksuttanut Barbin ja juoksutuksen jälkeen päästin sen vielä vapaaksi piehtaroimaan. Se liikkui hyvin rentona ja kuunteli ääniapuja todella hyvin, laukka nousi heti ja yhtä nopeasti se siirtyi myös raviin/käyntiin.


1: Aamupuuro, tuo aamujen pelastaja. Viime vuonna en juuri puuroa syönyt, mutta nykyään se on sellainen "must have". Yleensä syön sen heti aamutallin ja oman treenin jälkeen, jolloin siihen on aikaa. Toki joskus järjestys muuttuu, mutta se on se yleisin. Hyvin jaksaa touhuta taas sen jälkeen. :)

2 & 3: Kiitos kunnon sateiden on varsinkin Barbin luona piha ja tarhat tämän näköisiä. Ilman kumppareita on ihan turha kuvitella lähtevänsä tarpomaan sinne. Olen saanut tehdä pieniä reittejä vedelle B:n tarhassa, että se kuivuisi nopeammin. Kyllä se vesi aika nopeasti lähtee pois virtaamaan, joten ei se turhaa ole ollut. Aurinko saisi paistaa taas enemmän ja tuo vesimäärä vähentyä - kiitos.

4:
Kaverien kanssa on tullut käytyä tanssimassa ja nauttimassa. Äkkilähdöt ilman mitään kunnon suunnitelmia on jo monesti todettu parhaimmiksi. Silloin ei kerkeä asettamaan turhia odotuksia ja elää hetkessä. Vaikka hevosiin ja omaan treeniin menee paljon aikaa, haluan silti viettää aikaa myös läheisteni kanssa.

5: Barbin kanssa on tullut tehtyä monta hyvää koulutreeniä ja on saanut olla ylpeä neidistä. Vastalaukat ympyröillä on alkaneet tuntumaan helpoilta ja Barbi on paremmin tasapainossa. Väistöjä on tullut tehtyä ja eilen tuli treenattua enemmän peruutuksia ja takaosakäännöksiä. Barbin into tehdä töitä ja oppia uutta on vain jotain, mistä saa nauttia.

6: Essistä näkee jo mitä sillä on mielessä - "vau mikä laukkasuora, mennään jo, mennään jo!". Ei tuolloin tosin lähdetty menemään, koska halusin tehdä rauhallisen käynti-ravimaaston. 

: "Minnekkäs suuntaan tällä kertaa lähdetään?", Essin kanssa tulee maastoillessa monta hyvää reittiä vastaan ja joskus on vaikeaa päättää minne lähtee seikkailemaan.

  Tänään mennään Barbin kanssa illalla estevalmennukseen ja sunnuntaina on suunniteltu pientä reissua, mutta koska tuosta säästä ei oikein ota selvää niin mikään ei ole varmaa. Jos reissu kuitenkin toteutuu niin voin kertoa, että sitten muuten mennään aivan uusille apajille Barbin kanssa. Huih, vähän jännittää mitä tapahtuu. ;-)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti