torstai 21. toukokuuta 2015

"En tykkää"

Oletteko nähneet telvisiosta sen mainoksen, jossa mies toteaa päivänsä aikana "en tykkää" moneen asiaan? Minulla on ollut juuri samanlainen olo nyt pari päivää sairastellessa.


Kauhea väsymys, päästä välillä heittää, on kylmä ja pian kuuma, saa olla niistämässä nenää ja pukeutua villapaitaan. Ei myöskään voi olla mainitsematta kahta kaulahuivia ja villasukkia, jotka jouduin varastosta hakemaan itselleni. Ihmiset on katsoneet kysyvästi mennessäni tuolla +14 asteen lämmössä toppatakissa ja muutenkin sen näköisenä, että olisi kovemmatkin pakkaset. Vitamiineja on tullut otettua, inkivääriä ja valkosipulia "nautittua", juotua niin paljon teetä, että varastot on niistä nopeasti huventuneet. Jos olet joskus miettinyt kuka niitä "miten saada flunssa pois nopeasti?", "Poppakonstit flunssaan" hakuja tekee googlessa...täältä löytyy yksi sellainen. En vain osaa olla täysin paikoillani tekemättä mitään. Jos en tee treeniä tulee huono omatunto ja ärsyttää. Pitäisi opetella paremmin rentoutumaan, tiedän. Edellisessä postauksessa hehkutin hyvää oloa mökillä, mutta reissun jälkeen flunssa päätti tulla yllättämään.

Tiistaina ja keskiviikkona hevosilla oli molemmilla kevyempi päivä, koska olo oli sen mukainen, että olisin saanut vapista vain siellä selässä. Keskiviikkona Barbia juoksuttaessa oli rento ja rauhallinen, mutta teki pari pientä spurttia alussa. Olen käynyt maneesin takana syöttelemässä Barbia ja eilen meidän kimppuun hyökkäsi siinä kunnon ötökkäparvi. Enpä tietenkään ollut vielä tuonut ötökkämyrkkyä tallille, joten saatiin niitä yrittää paeta. Essi ja Primm ovat molemmat päässeet aina hetkeksi pienelle aidatulle alueelle tarhojen edessä, jossa ne ovat saaneet mussuttaa vihreää. Primin kuulumisia kyseltiin edellisessä postauksessa ja siinä tajusinkin, että tuskin olen Primiä maininnutkaan pitkään aikaan. Postausta on tulossa, jossa kerron mitä tälle temppuhepalle kuuluu, yritän vain lähipäivinä ottaa siitä kuvia koneelle.

Tänään olo on ollut jo aavistuksen parempi, mutta ei vielä kaikki voimat ole palanneet. Aamutallit olen tehnyt taudista huolimatta ja Essin kanssa käytiin tänään 6 maissa maastoilemassa. Aurinko oli silloin vielä pilven takana, mutta nyt keli näyttää tuolla mitä parhaimmalta. 3 jälkeen suuntaan Barbin luokse ja aion tehdä sen kanssa kunnon koulutreenin.

En jaksa antaa tämän flunssan masentaa, vaan aion nauttia näistä hyvistä keleistä. Ihana kesä on ihan nurkan takana ♥
//Löysin sen mainoksen ja pakkohan se on tähän loppuun vielä iskeä. Ihan loistava!


Nyt kannattaa pysyä kuulolla, koska postausta saapumassa piakkoin lisää - Essi ja Primm pääsee tänään laitumelle ensimmäistä kertaa ja video- sekä kuvamateriaalia tarkoitus saada. Uskon heppojen olevan varsin innoissaan tästä yllätyksestä.. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti