keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Viime päivät kuvina


1: Valkuaispuuro ja marjoja (plus pakollinen kahvi), joka on muodostunut yhdeksi omaksi suosikiksi. Ennen en ollut edes kuullut moisesta, mutta löysin ohjeen sattumalta blogeja selatessani. Helppoa ja nopeeta! Nykyään syön aina aamutallista tultuani puuron, joka monesti on juurikin valkuaispuuro. Mausteeksi, kun laittaa piparkakkumaustetta/kanelia niin tuntuu, että söisi jotain kiellettyä. namnam.

2: Tämän päivän ilma on ollut upea - ihana aurinko ja lämpö. Essillä olin maastoilemassa jo ennen seitsemää, joten silloin ei vielä voitu auringossa paistatella. Menin kuitenkin liikuttamaan Pojun, Pulmun ja Sirkun 10 aikoihin maastoon ja hepat tykkäs varmasti vähintään yhtä paljon kuin minä. Pulmun satulavyö meni jopa vielä kiinni, vaikka maha tuntuu vain kasvavan suurella vauhdilla. Vatsan asukin täytyy olla hyvin iso kokoinen, tai Pulmu on vain kerännyt hyvän rasvakerroksen suojaksi..hmm.

3: Piksu on löytänyt itselleen hyvän paikan nukkua ja vartioida samalla, että Anselmi (tallille muuttanut toinen kissa) ei tule hänen huoneeseensa. Samalla Piksu lämmittää valmiiksi heijastinliivejä, joten ratsastajan ei tarvi kärsiä kylmästä.

4:
Pärstäkuva, hiuksilla oli sellainen "minähän oon miten oon"-päivä.

1: Kuva tämän päivän koulutreenin jälkeen, jonka tein heti Ollin hevoset liikutettuani. Barbi oli super hyvän tuntuinen eilisen pienten kiukuttelujen jälkeen. Tehtiin rutkasti väistöjä, vastalaukkoja ympyröillä ja loppuun onnistuneita sarjavaihtoja. Menin lisäksi muutaman kouluohjelman läpi ja voin sanoa treenin olleen hyvin onnistunut.

2: Lähiaikoina sisäinen leipurini on nostanut päätään ja olenkin tehnyt muille jos jonkinlaisia herkkuja. En sitten tiedä onko herkkulakko ja herkkujen tekeminen kovin järkevää, mutta saapahan samalla haastettua lisää omaa pään kestävyyttä. Onneksi on olemassa myös halukkaita maistajia, jotka osaa kertoa onnistuiko teos vai ei. :')

3: Maanantaina tuli istuttua varmaan likimmäs 10 tuntia yhteensä autossa, kun käytiin  sukulaisissa kauempana. Tuo paikka on aina ollut sellainen, jonne haluan päästä. Yleensä ollaan käymässä siellä aina kerran kesällä, koska välimatka on niin pitkä. Onhan siellä erilaista olla kesällä kuin talvella, mutta se tunnelma mikä siellä on on aina samanlainen. Iso sydän.

4: Teinipeileilyä treenin loputtua, Barbi ihan väsyksissä.

Huomenna kouluvalmennus, perjantaina estevalmennus ja lauantaina onkin  jo kisat!

2 kommenttia:

  1. Olipas kiva postaus, jotenkin selkeytti kun olit jakanut kuvat ja numeroinu tekstit! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla! Tälläsiä postauksia on kyllä helpompi tehdä :')

      Poista