maanantai 15. joulukuuta 2014

☆Joulukalenteri:LUUKKU 15☆


Oltiin eilen seikkailemassa pellolla ja otettiin samalla ensimmäiset joulukuvat Essin kanssa. Meillä oli kotona jo jonkin verran lunta, mutta tallilla sitä oli hyvin vähän. Vaikka lunta ei juurikaan näkynyt niin päätettiin kuitenkin ottaa kuvat, koska kaikki joulutavaratkin oli otettu mukaan. Postista oli pari päivää sitten saapuneet punaiset neonpreeniset koulusuojat. Ne olivat Essille aavistuksen isot, mutta eipä tuo haitannut kuvia ottaessa. Laitoin Essille yhden voittoloimista päälle ja suitsiin lisäsin karvan niskaosaan. Sitten vielä tonttulakki päälle ja menoksi. Varaudu kuvapommiin!


"Mennään nyt lujempaa, oikeesti nyt mennään..pliiiiis"

Essi oli harvinaisen rauhallinen alussa ja kiertelin pellolla ympäriinsä. Mentiin vain käyntiä ja ravia, koska nyt tilsoja meinasi tulla todella helposti, josta johtuen Essi välillä kompuroi. Ravatessa sen häntä alkoi nousta ja Essi alkoi näyttämään vähän Arabilaiselta orilta kiitos voimakkaan kiiman. 


Kamera alkoi täyttymään kuvista ja lopuksi tulin vielä alas selästä ja otin itse muutaman kuvan Essistä. Kävin kuvien ottamisen jälkeen tallissa vaihtamassa joulukamppeet pois ja samalla laittaessa Essin valmiiksi maastoa varten. Kierrettiin reilu tunnin maastolenkki ja tiet olivat hyvässä kunnossa.

 "Käviskö tällänen ilme?"
"Oisko sulla jossain niitä herkkuja?"
"Ai ei vai! Siinä tapauksessa tämä malli lähtee nyt"

"No okei...jos nyt vielä muutama"
"Ruokatauko!"
"Lällälläää"
Ainut hetki, jolloin Essi malttoi seistä kunnolla paikallaan.

Vielä pitäisi ottaa joulukuvia Barbin kanssa joku päivä ja toivoa, että sitä lunta alkaisi taas tulemaan. :)
Mitäs tykkäsitte kuvista?

4 kommenttia:

  1. Ihania kuvia ja kivat noi suojat! :)

    VastaaPoista
  2. Kiva, kun teet tätä kalenteria. Hyvä postaus jälleen :)

    VastaaPoista