sunnuntai 7. joulukuuta 2014

☆Joulukalenteri: LUUKKU 7☆

Essistä ja Barbista olen kertonut jo 50 faktaa, joten päätin sen olevan nyt minun vuoroni. Jotta postaus ei kuitenkaan venähtäisi liian pitkäksi, kerron faktoja tällä kertaa 30.

1:
Olen 19-vuotias ja valmistuin keväällä ylioppilaaksi.

2: Ratsastuksen lisäksi olen kilpaillut myös mm. yleisurheilussa ja hiihdossa. Juoksukisoissa menestyin ihan hyvin, mutta lopetin, koska säikähdin aina niin pahasti sitä pyssyn ääntä. Hiihtäminen jäi ratsastuksen varjoon ja enää aikaa ei ollutkaan mennä ladulle treenaamaan.

3: Olen ollut kaksi kertaa sirkusleirillä ja siellä olen oppinut tekemään joitain hyvin "hienoja" korttitemppuja, pyöräilemään 1-pyöräisellä ja melkein jongleeraamaan. Taidot on aika ruosteessa, koska tällä hetkellä en edes tiedä minne olen laittanut pyöräni.

4: Yhtenä kesänä pyöräilin 1-pyöräisellä lenkkejä saaden monia kysyviä katseita.

5: Rakastan kesää ja aurinkoa, vaikka palankin helposti. En kuitenkaan jaksa kovinkaan kauaa olla vain paikallani ottamassa aurinkoa.

6: Perheen kanssa ollaan matkustettu Marokkoon, Bulgariaan ja Turkkiin. Nyt en ole ollut todella moneen vuoteen ulkomailla ja kauhea into on Suomesta lähteä seikkailemaan.

7: Olen luonnostaan punapää, joten pisamat kuuluvat olennaisesti asiaan. Ennen en niistä pitänyt, mutta nykyään en voisi kuvitellakkaan itseäni ilman niitä.

8: Tällä hetkelllä ratsastan viittä eri hevosta ja motivaatio minulla on aina ollut tätä lajia kohtaan korkealla.

9: Pienestä asti olen ollut voitontahtoinen ja eskarissa hoitajat ovat tästä jopa valittaneet. Häviäminen ei ollut vaihtoehto ja kiukutti, jos niin kävi. Tässä kohtaa on kyllä tullut aika suuri kehitys - ei nappulat lentele vaikka ei voittoa tulisi. heh

10. Olen rakastunut espanjan kieleen ja haluaisin kovasti oppia sitä. Olen yrittänyt opiskella itsenäisesti ja osaan jo joitain perusjuttuja. Espanja on ehdottomasti yksi maista, jossa haluan käydä.


11. Omistan luonnostaan pitkät ripset, joista olen saanut kuulla pienestä asti. Lisäksi ne ovat luonnostaan kaarevat, joten ei mitään taivuttimia tarvita. Ainut miinus on niiden vaaleus - onneksi on olemassa ripsari!

12. Olen ollut kasvissyöjä 4 luokasta asti. Syy miksi jätin lihan pois on naurettava, nimittäin en halunnut kasvaa isoksi - silloin en voisi mennä shettiksillä. En kuitenkaan jatkanut lihan syömistä huomatessani syyni olevan täysin typerä, koska ajatus eläimen syömisestä jo puistatti.

13. Aloitin ratsastamisen ollessani 5-vuotias ja siskoni oli silloin 7. Käytiin yhdessä aluksi vain lauantaisin tunneilla, mutta siitä se sitten aloikin leviämään käsistä.

14. En vieläkään ole täysin varma miksi haluan, kun 'kasvan isoksi'. Kuitenkin ratsastaminen ja hevoset tulee aina olemana osana elämääni tavalla tai toisella.

15. Välillä olen hyvin ankara itselleni, jos esimerkiksi mokaan kisoissa. Saatan passittaa itseni oikein pitkälle lenkille tai muuten vain urheilla niin, että se tuntuu.

16. Olen nähnyt monta artistia livenä ja sitä fiilistä mikä keikoilla on ei usein voi sanoin kuvailla.

17. Minne menenkin otan yleensä kameran mukaani. Jos järkkäri jää kotiin on onneksi kännykän kamera käytössä. Olen aina tykännyt ottaa kuvia ja ikuistaa siten hetkiä.


18. Ennen viime kesää en ollut juurikaan panostanut venyttelyyn, mutta päätin muuttaa sen. Aluksi tuskin sain käsiä lattiaan, mutta nykyään se on ihan helppoa. Venyttelen yleensä vähintään aamuisin ja iltaisin.

19. Olen harrastanut ala-asteella ystäväni kanssa tanhua ja Hanmoodoota. Molempiin kuitenkin kyllästyin suhteellisen nopeasti - 1 vyö kuitenkin on omana!

20. Päivittäin kuuntelen paljon musiikkia puhelimestani, joka sisältääkin yli 1000 kappaleeta tällä hetkellä.

21. Pienestä asti olen nauttinut kirjoittamisesta ja kirjoittanut jotain tarinoita sekä runoja. Nykyään niihin saattaa aina välillä törmätä selatessa vanhoja vihkoja.

22. Tykkään käyttää värikkäitä vaatteita ja oma tyylini on muuttunut paljon siitä mitä se on ollut.



23. Nauran paljon ja saatan lisäksi puhua todella paljon yhteen putkeen. Tästä huolimatta olen myös hyvä kuuntelemaan muita ja olemaan hiljaa tarvittaessa.

24. Olen aamuihminen ja tykkään aloittaa päivän aikaisin tekemällä jotain. Joskus tulee myös päiviä, jolloin haluaisi vaan jäädä ihanan lämpöiseen sänkyyn nukkumaan.

25. Luen melkein päivittäin oman horoskooppini ja vaikka en haluaisikaan niihin uskoa niin ne ovat pitäneet monesti paikkaansa. Hävettää melkein myöntää tämä, mutta menköön. :D


26. Jos otan kuvia itsestäni, en voi olla ilmeilemättä ainakin puolissa niistä. Koneelta löytyy jos jonkinlaisia todella imartelevia kuvia niin yksin kuin kaverienkin kanssa.

27. Omistan maailman suloisimman villakoiran, joka rakastaa aivan kaikkia ja kaikkea. Se ei ole koskaan ollut vihainen kenellekkään ja onkin jopa turhan innokas uusia ihmisiä sekä eläimiä kohtaan.

28. Tykkään enemmän kuin vähän shoppailusta ja kauppojen kiertämisestä. Ikinä ei voi olla liian paljon kenkiä tai vaatteita!

29. Sukulaiset ja ystävät ovat itselleni todella tärkeitä. Vaikka moni asuukin todella kaukana niin onneksi osa on myös lyhyen matkan päässä.

30. Nään melkein jokaisena yönä jotain unta, jonka muistan jotenkin aamulla. Olen saanut kuulla ystäviltäni puhuneeni unissani joskus ja olen herännyt siihen, että olen huutanut jotain.

Huomenna palataan jälleen hevosten pariin!

4 kommenttia:

  1. Hei minäkin näen unta melkein joka yö ja liian usein muistankin ne! Toissayönä minulla oli lemmikkinä miniatyyrioravia. Toisella oli punainen huivi kaulassa ja toisella päässä. Koitin metsästää niitä asunnosta koska ne olivat karanneet. Samaan aikaan meillä oli kultaisennoutajan ja berninpaimenkoiran pentu ja niille piti keksiä nimet. Lisäksi unessa piti hakea poni jostakin mörskästä ja sen varusteet tottakai uudella hakureissulla koska ne unohtuivat ja kukaan ei saanut huomata tätä. Oujee :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha voi ei. Unet osaa kyllä olla aika sekavia :D

      Poista