lauantai 6. joulukuuta 2014

☆Joulukalenteri: LUUKKU 6☆ -Linkkaa blogisi!


Selailin tuossa vanhempia postauksiani ja huomasin, että yhtä postausta en ole tehnyt todella pitkään aikaan. Mikä postaus on kyseessä? Tietenkin " Linkkaa blogisi"-postaus, johon jokainen pystyy osallistumaan. Kirjoitat vain kommenttiboksiin blogisi osoitteen ja  hieman millaisesta blogista on kysymys. Haluaisin pystyä aina parantamaan blogiani, joten laita lisäksi jokin asia mistä pidät blogissani ja missä voisi parantaa. Käyn jokaisen linkatun blogin läpi ja teen lopuksi erillisen postauksen, jossa esittelen omat suosikkini. En ole vielä varma kuinka monta valitsen, mutta ainakin 3.

Esimerkki:
https://esimerkkiblogi.com/
"Blogissa kerron hevosteni elämästä..."
+Pidän bannerista
-Kuvia voisi olla vielä enemmän postauksissa

6 kommenttia:

 1. http://herttakoiruus.blogspot.fi/
  "Tämä blogi on kertomus kahden sosiaalisen ja vilkkaan kääpiövillakoiratytön tassuttelusta läpi arjen ilojen ja edesottamuksien. Monipuolisesti erilaisia postauksia maustettuna kivoilla kuvilla!"

  Blogisi on mielenkiintoinen ja upea - postauksesi ovat hyvin kirjoitettuja, kuvat ovat laadukkaita ja niitä on tarpeeksi sekä ulkoasu on hieno. En keksi mitään suurempaa parannettavaa, lähinnä "pilkunviilauksia" (eli esim. sivupalkin selkeyttäminen.) Voisiko esimerkiksi lukijapalkin siirtää alas tai Youtube-palkista tehdä pienemmän? :-)

  VastaaPoista
 2. Pinserimäistä on koirablogi, jossa seurataan kääpiöpinserin harrastuksia ja touhuja. Joka sunnuntai avautuu uusi luukku joulukalenterista.
  -Kuvia postauksissa voisi olla paljon vähemmän, niitä on nyt aika paljon liikaa!
  +tausta on tosi kiva!
  - se vain saa silmät kipeiksi, kun pyörii mukana.

  VastaaPoista
 3. Blogi kertoo arjestani ratsastaen monia hevosia, kenttä-kuin ratsastuskouluhevosiakin. Kuulumispostauksia pääosin, muutama erikois postauskin mahtuu mukaan :)

  http://hallamaire.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja nyt vihdoin ne plussat ja miinukset :)

   Ruusuina ehdottomasti kuvat ja videot, niitä voisi katsoa uudestaan ja uudestaan sekä vaihtelevat mielenkiintoiset postaukset :)
   "Miinuksena" minäkin haluasin enemmän mielipidepostauksia :)

   Poista
 4. http://baypearl.blogspot.fi

  Blogissa seikkailee iso ja lälly pv-ruuna Hontsa sekä hänen omistajansa, ja aina toisinaan postauksissa havaitaan myös hienoista hapannaamaisuutta toisen puoliverisen, Riston tähden. Blogi painottuu kuitenkin ensimmäisenä mainitun ympärille, keskittyen treeneihin ja kehittymiseen kohti parempaa harrastamista. Tavoitteenamme on ensi kaudella kilpailla aluetasolla sekä koulua että esteitä ja mahdollisesti treenata kenttäratsastusta! Monipuolista menoa siis luvassa!

  Tykkään sun blogista tosi paljon, minusta tämä on tällaisenaan ihana! Plussaa on ehdottomasti videot (niitä voisi olla tottakai aina myös lisää!) ja hyvät kuvat. En osaa sanoa niinkään mitään negatiivista, vaan toivoisin ennemminkin jonkinlaisia mielipidepostauksia tai ennen-jälkeen postausta esim videolla aiheesta kuin aiheesta. Toivottavasti ymmärsit mitä tarkoitin! :)

  VastaaPoista
 5. suomenhevostamma.blogspot.fi
  Suokki tammasta kertova blogi jota ylläpitää 14-vuotias tyttö etelä-pohjanmaalta. Blogissa pääsee lukemaan arjen kulkua niin hyviä kuin huonoja aikoja ja muuta kivaa! :) Blogissa pääsee myös kuulemaan pikkuponin kuulumisia aina välillä, kun sitä liikuttelen. Tervetuloa lukemaan! :)

  VastaaPoista