lauantai 29. marraskuuta 2014

Vastaukset kysymyksiin

"Kerro sun epäonnistumisista"
-
Niistä voisi kirjoittaa vaikka kirjan ja on vaikea keksiä mistä niistä kertoa. Epäonnistumisethan kuuluvat elämään ja ilman niitä ei voisi oppia. Kuitenkin yksi epäonnistuminen joka enimmäisenä tulee mieleen on yhtenä viikonloppuna olleet kansalliset estekisat Tuurissa. Niistä jäi huono maku suuhun vaikka sijoituttiinkin yhdessä luokassa hyvin. Toinen päivä ei ollut muutenkaan oikein "meidän" ja molemmat olivat silloin ehkä liian väsyksissä. 

"Lempi ruoka?"
-Kreikkalainensalaatti, ihan ykkönen!

"Haetko keväällä johonkin opiskelemaan, jos niin mihin?"

-Se riippuu täysin missä olen silloin menossa, mutta jos olen täällä niin silloin varmaan Ypäjälle.


"Lempi kukka?"
-En ole koskaan ollut kiinnostunut niinkään kukista, mutta valkoiset ja punaiset ruusut ovat kyllä kauniita.

 "Haitko viime keväänä jonnekin opiskelemaan? "
- Kyllä hain ja valitettavasti en päässyt haluamalleni puolelle. 

"Jos pääset opiskelemaan, otatko molemmat hevoset mukaan vai mitä oot ajatellut tehdä? "
- Olen tätä joutunut jo viime keväällä miettimään ja koska kahden hevosen ottaminen olisi hyvin kallista, ottaisin vain toisen. Essille etsittäisiin vuokraaja/ylläpitäjä ja Barbi lähtisi mukaan. Stressaa ajatuskin tästä, mutta tiedän sen tulevan jossain vaiheessa eteen kumminkin.

"Lempi juoma?"
- Ennen olisin vastannut maidon tai kahvin, mutta nykyään tee. Ne Liptonin uudet teet on todella hyvän makuisia.

"Kuinka jaksat ratsastaa noin paljon hevosia joka päivä, ja jaksatko silti panostaa omiesi treenaamiseen täysillä?"
- Ei se loppujen lopuksi ole ollut kovin rankkaa. En aivan joka päivä mene viittä hevosta ja pystyn pitämään Ollin hevosista vapaan, jos en millään kerkeä. Omat hevosethan ovat aina listan ykkösenä ja panostus niiden treeniin on aina 100%.

"Tilanne missä olet pelännyt? "
- Näitäkin riittäisi kertoa listallinen, mutta yksi on ehdottomasti se kerta, kun kaaduttiin B:n kanssa. Onneksi mitään ei jäänyt siitä kummallekkaan ja selvittiin säikähdyksellä. Lisäksi aina jos joutuu käymään Klinikalla niin tulee pelättyä tuloksia.

"Lempi este?"
-Trippeli varmaankin tai maastossa vesieste

"Unelmien heppatarvike?(loimi, satula tms)? "
-En ole koskaan kunnolla ymmärtänyt näitä ja en oikeastaan osaa ehkä oikein näihin vastatakkaan. En ole mitenkään "välineurheilija" ja en ole edes kaikista merkeistä perillä. Jos löydän jonkin tarvikkeen, jonka haluan teen niin kauan töitä, että saan sen.

"Lempi paita?"
-Niitä on monia. Ratsastaessa käytän usein huppareita tai simppeleitä pitkähihaisia. Arkena näin talvisin on erilaiset villapaidat ja neuleet ihania päällä.

"Mikä turvaliivi sulla on?"
-Käytän turvaliiviä todella harvoin, mutta se on tosiaan Eurohuntterin.

"Lempi housut?"
-Perus tummat farkut tai ratsastaessa tällä hetkellä mustat Schockemöhlen ratsastushousut.

"Lempi koulutehtävä..
..Essin kanssa?
-Väistöt, joissa Essi toimii yleensä kuin ajatus.

..Barbin kanssa?"

-Laukanvaihdot, joita Barbi mielellään suorittaa. 

Mitä teidän hevoset syö? 

-Tästä aiheesta ajattelin tehdä erillisen postauksenkin, mutta pääosin meidän hevoset syö ihan perus kauraa ja heinää. 

Miten loimitatte teidän hevosia? 
-Riippuu täysin säästä tietenkin, mutta yleensä Essillä ja Barbilla on sisällä talvisin loimet ja ulkona samoin. Kesällä loimitetaan, jos luvassa kunnon sateita tms. Essi reagoi kylmään helposti ja sen karvakaan ei mikään paksu ole. 

Voisitko kertoa vähän enemmän että missä Primin kanssa nyt mennään? 
-Primm on siskoni hevonen, joten en juurikaan itse tee sen kanssa mitään. Tästä johtuen en myöskään ole aina kovin perillä mitä sen kanssa on tehty. Primm on lähinnä seurahevonen, eikä sen kanssa ole mitään tavoitteita. Sitä alettiin kesällä ohjasajamaan, jossa se alkoikin toimia. Sitä ei ole vielä ratsastettu, mutta sen selässä on käyty mahaltaan. 

Missä ovat tavoitteet Barbin kanssa?
-Meillä ei ole tällä hetkellä mitään tarkkaa tavoitetta, esim. tiettyä kilpailua. Tarkoitus on kehittyä koulupuolella niin kuin estepuolellakin ja päästä esteillä hyppäämään isompia luokkia. Ollaan keskitytty nyt treenaamiseen ja hyvän rytmin löytämiseen. Koulupuolesta ollaan innostuttu nyt myös enemmän ihan kilpailu mielessäkin, joten olisi siinäkin mukava päästä kisaamaan enemmän.

"Jos ollin hevosista saisit päättää minkä ottaisit kolmikosta?"
-Kaikki kolme ovat kivoja hevosia ja niin erilaisia luonteeltaa. Uskoisin valitsevani kuitenkin Pojun, koska se on osaksi niin erilainen kuin omat hevoseni..varsinkin kooltaan. Se on hauska hevonen ja käyttäytyy välillä kuin shetlanninponi. Kuitenkin se osaa olla myös hyvin näyttävä ja hieno. :)

"Millane on sun hevosten viikko-ohjelma noin yleensä?"
-Barbilla on normaalisti 1 vp viikossa, 1-2x estevalmennus, kouluvalmennus 1x, 3-4 itsenäistä koulutreeniä sekä välillä voin juoksuttaa. Joskus harvoin mennään maastoilemaan sen kanssa, jota pitäisi kyllä lisätä. Essillä tällä hetkellä 1-2vp viikossa ja nyt on pieni poikkeus kentän ollessa huono, että menen vain maastossa. Toki välissä kuskataan se valmennukseen tallille. Normaalisti kuitenkin hepoilla aika samanlainen ohjelma.

"Mitä teet yleensä, kun ET ole tallilla? "
- Olen kaverien kanssa, venyttelen ja lenkkeilen, katson sarjoja, selailen blogeja ja kirjoitan, shoppailen ja pyrin nauttimaan elämästä.
"Oletko siisti ihminen? "
-Haluaisin olla, mutta usein unohdan helposti esimerkiksi vaatteet lattialle sen jälkeen, kun olen etsinyt ne mitkä haluan päälle laittaa.

"Mitä kaipaat tällä hetkellä?"
-Juuri nyt kaipaan joitan ihmisiä, joita en ole nähnyt pitkään aikaan, matkustelua ja kesää. Inhottavaa, kun aurinko ei kauaa ole taivaalla ja on melkein aina pimeää.


KIITOS KYSYMYKSISTÄ!

3 kommenttia:

 1. Unohdin kysyä varsinaisessa postauksessa tätä, mutta miten saat videiolle ihan musiikkia, sillä sehän on tekijänoikeusvirhe?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On totta, että olen käyttänyt videoillani musiikkia, jotka ei ole omaani ja tiedän, että en ole ainoa.
   Se ei tietenkään ole mikään syy tehdä niin, en kuitenkaan tee rahaa videoillani (en ole kaupallistanut youtubessa) ja netistä on kyllä mahdollista saada musiikkia, joka on sallittu kaikkien käyttöön. :) Esimerkkinä Youtuben äänikirjastosta ja http://teknoaxe.com/.

   Poista
  2. Se on harmi, kun joskus oma videoni on poistettu Youtubesta, kun laitoin siihen musiikkia ja äänikirjastossa ei ole kovin mahtavia ne. Videot niin paljon kivempia oikealla musiikilla!

   Poista