maanantai 14. huhtikuuta 2014

Ulkokenttä korkattu!


Jee, viimeinkin ollaan päästy Barbinkin kanssa ulkokentälle treenailemaan! Olin koko sunnuntaipäivän töissä tallilla yksin ja sää oli aika vaihteleva. Aamusta hieman piskotti, mutta keli näytti muuten hyvältä. Aurinkokin alkoi paistamaan päivän edetessä, mutta 1 jälkeen alkoi satamaan jo ihan kunnolla. Sade kuitenkin loppui aina yhtä nopeasti kuin alkoikin ja päätin mennä Barbin kanssa ulkokentälle treenaamaan. Kentällä ei ollut vielä kukaan oikein treenannut, joten samalla testailin pohjaa. Tietenkin Barbi oli aivan onnessaan päästessään pihalle ja kyllähän siinä pieniä lähtöjä tuli.

Operaatio säätäminen
Menin paljon siirtymisiä ja välissä väistöjä. Välillä keli oli hieman huonompi, mutta Barbi ei sitä hätkähtänyt. Alussa Barbi tuntui aivan siltä, että olisi valmiina lähtemään millä hetkellä hyvänsä, jos vähänkin painaisin enemmän pohkeella. Mietinkin hetken, että olisinko menemättä laukkaa tällä kertaa ollenkaan. Barbi kuitenkin alko rentoutua ja päätin treenailla laukassakin. Barbi pysyi hyvin kuulolla ja kantoikin itsensä pätkittäin paljon paremmin. Harjoittelin välissä 'laukanvaihtosarjoja' ja Barbi tuntui todella hyvältä niissä! Välissä se pomppasi turhan ylöspäin ja itse horjahdin eteenpäin, mutta olin kyllä tyytyväinen. Vielä kun itsekkin opin olemaan rennommin sarjavaihdoissa ja menemään pienemmillä avuilla niin kyllä siitä hyvä tulee. :) Paljonhan meillä on molemmilla vielä opittavaa, mutta sehän tekeekin siitä hauskaa. Tiedän Barbin pystyvän melkein kaikkeen, kunhan itse opin siltä pyytämään niitä asioita mitä haluan. Lisäksi pitää saadaan sille enemmän lihaksia, jotta se voi vielä paremmin kantaa itsensä ja koota.

Uusi huopa oli muuten ensimmäistä kertaa käytössä ja se oli hyvän oloinen sekä sopi Barbille. Treenin jälkeen kylmäsin hyvin kaikki jalat ja se sai jäädä sisälle lepäilemään.


Illalla menin tekemään vielä iltatallin ja järjestin vähän kaappia. Barbille on postissa saapunut uudenlainen blingi otsapanta, jota pitäisikin sovittaa. Tänään mennään Barbin kanssa kouluvalmennukseen 'pitkästä aikaa' ja Essillä käyn päivällä maastoilemassa. Nyt lähdenkin töihin tallille, heipsan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti