maanantai 20. tammikuuta 2014

Talven kuvaustuokioTänään oli ulkona taas aivan upea ilma! Taivas oli kirkas ja vaikka pakkasta olikin -20, ei se tuntunut pahalta. Meninkin kolmelta kuvailemaan Barbin ja Primin luokse pitkästä aikaa kunnolla. Otin hetken kuvia tarjojen  luona ja päästin sitten Primin kentälle vapaaksi. Se ei paljoakaan uskaltanut ravailla, pelkäsi ilmeisesti liukastuvansa. Joissain kuvissa aurinko oli ns. täydellisessä kohdassa.


Suunnittelin Barbin päästämistä kentälle Primin jälkeen, mutta Barbi päätti keksiä omaa tekemistä. Olin juuri hakenut suojat tallista ja tullessani tarhoille takaisin oli Barbi vapaana keskitarhassa. Ilmeisesti sen porttia ei oltu solmittu tarpeeksi kiinni ja se oli käyttänyt tilaisuutensa hyväksi. Hetken se ravaili ympäri tarhaa, mutta antoi sitten kiinni. Teinkin oikein kunnon solmut porttiin nyt, jos se sieltä pääsee on se oikeasti Einstein.

Hurja polle

Mistä kuvasta itse tykkäsit eniten? Meinasin mennä Essillekkin kuvaamaan, mutta siihen mennessä oli kerennyt jo pimentymään. Pitää huomenna katsoa, jos kerkeisin valosalla kuvailemaan. Huomenna alkaa myös autokoulun 2-vaihe, mikä ei sinänsä kiinnostaisi yhtään näin koeviikonkin lähentyessä..onneksi se on vain pari ajoa ja teoriaa. Nyt lähden pian Essille ja ajattelin mennä maneesiin treenaamaan koulua. Tunti peruttiin tältä päivältä, mutta keskiviikkona olisi sen sijaan treenit.

2 kommenttia: