perjantai 29. marraskuuta 2013

Talvienergiaa ja visiitti Ylellä

Näytetään 20131128_063009.jpg

Eilen lähdimme koulusta Helsinkiä kohti, Robottimessuille. Ollaan pienellä porukalla oltu mukana viimevuodesta asti yhdessä robotti projektissa ja kisoissa tultiin toisiksi. Meidät kutsuttiin sitten Messuille esittelemään suunnittelemamme robottiesitys ja samalla tutustumaan Ylelle! Jouduin heräämään jo 3 aikaan, koska koululla piti olla 4:20 ja sitten lähdettiin heti sjoen rautatieasemalle. Menomatkalla jokainen oli väsynyt ja tuntui, että silmät vaan valui päästä. Oltiin perillä 8 aikoihin ja käveltiin rivakasti ylen studiolle, ei ollut kovin viisas päätös laittaa korkkareita.. Studioon päästyä oli kaikki vaan silmät pyöreinä. Kameroita siellä täällä ja siellä tehtiinkin jo jotain lähetystä. Vaihdettiin vaatteet ja päästiin melkein heti esiintymään. Tanssi meni suorana nettiin ja toki sitä itse jännitti. Kaikki kuitenkin sujui ja tanssin jälkeen tutustuttiin kaikenlaisiin keksintöihin.

Tämä oli ehkä yksi suloisimmista! Se äänteli ja liikkui, kuulemma näitä annetaan paljon vanhainkoteihin. :)

Päästiin sitten Ylelle tekemään kierros ja tutustuttiin puvustamoon, rekvisiittoihin ja yhteen siellä olevaan studioon. Meni ihan sanattomaksi, kun näki sen paikan! Pari tuttua näyttelijääkin tuli kierroksen aikana vastaan ja mitä enemmän paikkaan tutustui, sitä enemmän sinne halusi töihin.


Syötiin ja lähdettiin etsimään Starbucksia, joka on hiljattain Helsinkiin ilmestynyt. Löydettiin perille ja siellä oli kunnon jono. Jonotus oli kuitenkin kaiken arvoista, en ollut ikinä juonut jotain niin hyvää. Jouluvalot oli todella nätin näköisiä Helsingissä, lumi vaan uupui. 3 aikaan lähdettiin junalle ja sitten Alavudelle. Reissun aikana riitti naurua ja uusia kokemuksia tuli lisää.


Kotona olin ennen 8 ja lähdin melkein heti tallille. Päätin päästää Essin vapaaksi maneesiin ja sillä riitti virtaa. Se piehtaroi monta kertaa ja sai sitten pian hepulin ja teki omia pomppujaan. Yritin sitä rauhoitella äänellä, mutta se ei tuntunut yhtään välittävän. Katolta liukuva lumi sai sen välillä säpsähtämään ja tekemään spurtin. Ihan hyvä kuitenkin, että se sai kunnolla päästää virtojaan pois. Toivottavasti se on nyt tasaisempi valmennuksessakin.Illalla mennään estevalmennukseen ja Sunnuntaina onkin jo kisat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti