sunnuntai 17. marraskuuta 2013

Pieniä muutoksia


Eilen menimme käymään tosiaan Kurikassa heti aamusta, tarkoituksena löytää ensinäkin kengät tansseihin. Ihanat kengät löytyivätkin yhdestä Kurikan kenkäliikkeestä ja saatiin sekin listalta pois. Kierretiin siinä muitakin kauppoja ja mukaan tarttui pari ihanaa takkia, kahdet kengät(+tanssikengät), nätti paita ja muuta pientä. Reissu oli kerrankin todella onnistunut! Mentiin kaupoilta suoraan mummolaan ja maisema oli upea. Aurinko oli laskemassa ja se väritti kauniisti pihaa. Olen pienestä asti rakastanut mummolassa olemista, koska piha on niin iso ja kaunis. Juotiin kahvit ja lähdettiin kotiin neljän aikoihin.


En ollut kotona kauaa vaan lähdin liikuttamaan Essin melkein heti. Muistin, että en ollut pitkään aikaan päästänyt sitä irti maneesiin. Talliin mennessä oli siellä aivan pimeää ja laittaessani valot päälle, Essi oli aivan nukuksissa. Maneesiin päästyä Essi oli aivan onnessaan ja ei meinannut lopettaa piehtaroimista. Piehtaroimisen jälkeinen puristeluhan rentouttaa hevosta paljon. Juoksutin Essiä vapaana kevyesti ja nyt se ei yhtään riehunut. Maneesissa otetut kuvat ovat laadultaan surkeita, mutta olkoon. Blogger sumentaa kuvia vielä lisää, joka ei auta asiaa.


Tänään olisi pitänyt olla valmennus puoli 10, mutta se päätettiin siirtää Eino-myrskyn vuoksi. Täällä tuulee vahvasti ja kuuluu ryminä sisälle, mutta sähköt sentään ei ole poissa. Ajattelin odottaa sään paranemista ja mennä illalla liikuttamaan sitten Essin. Barbi on innostunut lisää tulleista mudista ja pyörii tarhassa jatkuvasti. Loimi on tällä hetkellä siis todella kaunis.:D Omat jalat on niin kipeät, kun perjantaina tein 126 kyykkyä, jonka jälkeen oli valmennus. Eilen tuntui siltä, että jalat lähtee alta jos vähänkin kyykistyy.

Huomenna luvassa kouluvalmennus!


3 kommenttia:

 1. Moi! onpas kummaa että mä sattumalta löysin sun blogin! tosi kivan olonen blogi.
  Mikä oudointa, mulla on sun kanssa samasta oriista tullut hevonen ja nimikin on Escada eli tosi lähellä toisiaan ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Aijaa, onpas hauskasti! Tiedän yhden Essin sukulaisen, joka on Escada niminen, mutta se ei kyllä asu Suomessa. Taitaa siis olla monia samankaltaisia :D

   Poista
  2. Niinpä :D Mun hevosen nimi on siis escada II lempinimeltä "Esku"

   Poista