sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Kurvien kautta maalissa

Katsokaa sen mahaa! Ylimääräiset kilot alkaneet lähteä
Sunnuntaina oli tallilla pienet kisat, jossa hypättiin Essin kanssa yksi rata. Kisat alkoi 1 aikaan koululuokilla ja ajattelin niiden olevan ohi 5 maissa, joten lähdin tallille neljältä. Luokissa oli mennyt kuitenkin pidempään, joten sain aika kauan vain hengailla tallissa. Meninkin kuvailemaan hetkeksi Essiä ja rapsuttelemaan sitä. Vasta 7 maissa pääsin itse verkkailemaan maneesiin ja Essi oli kovin tohkeissaan. Se oli tosi vahva kädelle ja meinasi puskea menemään esteille. Tehtiinkin siinä sitten harjoitusta, että aina esteen jälkeen väistätin takaosaa ulospäin ja samoin pysähdystreeniä. Kyllä se siitä sitten alkoi myös kuunnellakkin, vaikka erimielisyyksiä meinasi joissain kohdissa tulla. Radalla jouduin tekemään isompiakin pidätteitä, joita Essi protestoi heittämällä päätään. Arvostelu oli 367.2, eli uusintaan oli uusi lähtömerkki. Perusrata alkoi kivasti, Essi odotti hyvin, mutta loppua kohden alkoi sillä jo keittää. Tulos kuitenkin 0vp ja uusinnassa päätin hieman kikkailla, koska esteet oli pieniä. Meninkin hieman piemmät tiet, mutta koska vauhti alko kasvaa niin tiekin piteni. Sain kuitenkin tehtyä haluamani reitit ja tulos 0vp. Tultiin 2 sijalle, ero ykköseen oli todella pieni. Mikään siistein rata se ei todellakaan ollut, mutta tuosta on hyvä lähteä parantamaan. Omaa asentoa saa tarkkailla lisää, ettei vahingossakaan mene ylävartalolta taakse tai jalat eteen.
Käveltiin tovi maneesissa ja vein sitten Essin karsinaan. Essi oli rentona ja tyytyväisen oloinen, se meni heti piehtaroimaan, kun sain varusteet pois. Hain sille sitten omenan ja pian Essi alkoikin leikkimään kielellään, heitteli sitä puolelta toiselle, nuoli sillä melkein poskeaan ja tökki seiniä. Raasu se oli niin suloinen. ♥
Huomenna luvassa palauttava treeni ja keskiviikkona estevalmennus. Viikonloppuna olisikin pari kisaa tiedossa, katsoo vain meneekö molempiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti