lauantai 19. lokakuuta 2013

Hieman rennompaa

Essillä on ollut nyt rennompaa ja olen kiertänyt sillä nyt samaa pitkää maastolenkkiä. Perjantaina se sai nauttia vapaasta, kun itse olin pari päivää sukulaisissa. Essi on ollut tosi rento nyt ja ei ole ollenkaan vaikuttanut stressaantuneelta. Barbi on ollut kiltisti omassa tarhassaan ja nauttinut ulkoilmasta. Mieluummin hevonen kuitenkin on pihalla, kuin aina sisällä. Onneksi Barbi muutenkin on luonteeltaan melko rauhallinen, joten mitään ongelmia ei ainakaan vielä ole ollut. Ihana ensilumikin tuli tänne perjantaina ja tuli niin jouluinen olo. Syysloma vetelee viimeisiään ja itse olen onnistunut nollaamaan stressin melkein kokonaan. Olen myös tehnyt töitä koulun eteen, nimittäin 6 esseetä, jäljellä kuitenkin on vielä tekemistä. Mitä te teitte syyslomalla?

Tänään menin Essille 5 maissa ja lähdin tekemään yhden maastolenkeistä. Alussa tie oli melko liukas ja Essi pari kertaa liukasteli, mutta siirryttiin sitten niin reunaan, ettei jäätä ollut. Muistin myös laittaa Sport Trackerin päälle, tosin en ihan tallin pihassa. Kävelin suurimmaksi osaksi, yhdessä vaiheessa otin pienen ravipätkän. Liehuvat pressut aiheutti Essillä pientä sipsuttamista, mutta kuitenkaan steppaamista se ei alottanut. Lenkki meni siis hyvin ja vein Essin sen jälkeen talliin.


Huomenna ajattelin herätä aikaisin ja lähteä Essillä treenailemaan koulua maneesiin tai kentälle. Maanantaina olisi kouluvalmennus, mutta joudun sen perumaan tiistain kengityksen takia, että voidaan ajoissa kuskata Essi yöksi toiselle tallille. Tiistaina itseni pitäisi mennä tallille kouluaikana, mutta toisaalta en oikein voisi olla poissa enää, koska poissaoloja on tullut yokirjoitusten takia ja samoin muiden tallihommien. Pitää katsoa mitä tekee, asioilla on tapana selvitä.

Essin suloset tarhanaapurit
c) 10-vee serkku
Loppuun vielä pari kuvaa, jota otin 7-vee serkustani sen ajaessa pellolla


Tiistaina siis luvassa kengitys, keskiviikkona ilmeisesti Kati ja muuten itsenäisesti treenailua

2 kommenttia:

  1. Minkä lajin sä laitat tohon sport tackerille kun lähet maastoon? Kun eihän siinä oo ratsastusta?? ):

    VastaaPoista