tiistai 27. elokuuta 2013

Villihevosia ja kengitys// +Paljon kuvia


Tänään kerkesin kuvailemaan Primiä laitumella, kun Essi oli odottamassa kengitystä.
Saanen esitellä ;Primm the villihevonen

Kukkulan kuningas
Vinttikoira Primm liikkeessä
Primm treenaili  myös koulua itsekseen
Aina silloin, kun tulisi hieno kuva, kamera ei kerkeä tarkentamaan. hmhm

Menin tallille suoraan koulusta 12 maissa ja menin sitten laitumelle Primin ja Barbin luokse. Kuvailin hetken ja Primm piti kunnon shown. Barbi innostui välillä itsekkin ravailemaan, mutta muuten vain katsoi mitä Primm touhusi. Vein sitten Barbin talliin odottamaan omaa vuoroaan ja Primm jäi tarhaan muiden kanssa. Essi oli aivan toisessa maailmassa ja seisoi pää maata hipoen käytävällä. Kengitys sujui ongelmitta ja Essi pääsi selvittämään päätään karsinaan. Barbi oli viimeinen kengitettävä ja lähdin käymään kotona siinä välissä.

Kutistettu heppa

Menin tallille takaisin puoli 4 aikaan. Barbilla tein kentällä väistöjä ja kiemurauria. Tein myös paljon siirtymisiä, vastalaukkoja ja tempon vaihteluita. Menin juoksutusvyöllä ja jätin riimun kaulalle, että saisin siitä tukea, jos jossain vaiheessa sitä tarvitsisin. Barbi oli rento koko ajan ja vastalaukatkin sujui ilman mitään hankaluuksia! Essi ja Primm katseli tarkkaavasisena tarhasta Barbin menoa. Laitoin Barbin takaisin tarhaan ja se menikin heti piehtaroimaan. Essi sai nauttia vapaasta, koska sillä on ollut nyt pari päivää aika rankkoja.Otin ennen tallilta lähtemistä jäljellä olevista kissanpennuista, sekä emoista parisen kuvaa.

Hyvä treeni, parempi mieli :)


Huomenna sitten estevalmennukseen!

7 kommenttia:

 1. Ihana postaus!:) Oot nätti ja vähä sulosia noi pennut :)

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Haha jep :D Vielä kun kestäis ratsastajan selässä niin hyvä tulis!

   Poista
 3. Oon melko uus lukija täällä sun blogissa ja nyt heräs muutama kysymys, eli onko toi talli missä sun hevoset on niin teidän oma? Entä onko siellä muita hevosia ku Barbi, Essi ja Primm?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyviä kysymyksiä. Talli ei ole meidän oma ja siellä on tällä hetkellä meidän hevosten lisäksi 2 muuta hevosta. :)

   Poista
 4. Upeita kuvia :-)sulla on kivat hiukset!

  VastaaPoista